ΑρχικήHow ToΛάβετε ειδοποίηση για κάθε νέο παιχνίδι Doodle της Google

Λάβετε ειδοποίηση για κάθε νέο παιχνίδι Doodle της Google

Η Google χρησιμοποιεί τα doodles για να προβάλει κάποιο αξιοσημείωτο ιστορικό γεγονός ή μεγάλα παγκόσμια δρώμενα. Έτσι, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων, η Google είχε ένα νέο doodle παιχνίδι για κάθε ημέρα της εκδήλωσης.

doodle

Τα doodles της Google είναι κατά βάση απλά καλλιτεχνικά σκίτσα, αλλά η εταιρεία καμιά φορά προσθέτει και ένα παιχνίδι που σχετίζεται με το θέμα της ημέρας. Ο περισσότερος κόσμος μαθαίνει για αυτά τα παιχνίδια μέσω κάποιου άλλου χρήστη, αρκετές μέρες μετά την έκδοσή του, και υπάρχουν περιπτώσεις που τα ανακαλύπτετε πολύ αργά όταν η εταιρεία είναι έτοιμη να τα αποσύρει.

Η Google, μέσω της ομώνυμης εφαρμογής της στο Android σας επιτρέπει πλέον να λαμβάνεται ειδοποιήσεις όταν υπάρχει διαθέσιμο ένα νέο doodle. Δείτε παρακάτω πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή.

Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη τη εφαρμογή της Google στο Android κινητό σας τηλέφωνο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση, καθώς αυτή η λειτουργία είναι μια νέα προσθήκη στην εφαρμογή.

Ανοίξτε την εφαρμογή Google και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες παύλες στην επάνω αριστερή γωνία. Κατόπιν πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις.

Θα δείτε μια επιλογή “Notifications” (Ειδοποιήσεις) στην οθόνη Ρυθμίσεις. Πατήστε το και στην οθόνη Notifications, ενεργοποιήστε την επιλογή “Dοοdles”.

Με αυτόν τον τρόπο θα παίρνετε ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής Google, για διαδραστικά σκετσάκια Google. Για απλά, στατικά doodles, δεν θα πάρετε καμία ειδοποίηση. Θα πρέπει να επιτραπεί στη εφαρμογή της Google να μπορεί να σας στείλει ειδοποιήσεις.

Η επιλογή Dοοdles λειτουργεί για όλα τα διαδραστικά dοοdles, που σημαίνει ότι δεν είναι αποκλειστικά για παιχνίδια. Αν και δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση για τα στατικά dοοdles, θα λάβετε για doodles που διαθέτουν ένα απλό βίντεο.

Οι κοινοποιήσεις αυτές είναι διαθέσιμες μόνο για την Android έκδοση της εφαρμογής Google, προς το παρόν. Ελπίζουμε ότι θα διατεθεί σύντομα και για iOS.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS