ΑρχικήinetNokia 26 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει περισσότερες συσκευές;

Nokia 26 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει περισσότερες συσκευές;

Το Mobile World Congress είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα events τεχνολογίας της χρονιάς, αλλά πολλές εταιρείες επιλέγουν να ανακοινώσουν τις νέες τους συσκευές πριν την εκδήλωση. Η Nokia είναι μία από αυτές τις εταιρείες.

Το MWC έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, αλλά η Νokia θα κάνει κάποιες ανακοινώσεις μία ημέρα πριν από αυτό. Στο λογαριασμό της στο Facebook, η Nokia αποκάλυψε ότι το Νokia 6 έρχεται στην Κίνα και ότι θα ακολουθήσουν “περισσότερες ανακοινώσεις στις 26 Φεβρουαρίου.”nokia

“Get ready! The Νokia 6 is coming to China! More announcements to follow on February 26th… Save the date!”

Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία δεν αναφέρει συγκεκριμένα τι και πως αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερα Android smartphones. Επιπλέον, το Νokia 6 είναι μάλλον μια συσκευή mid-range, που σαφώς δεν είναι αρκετή για να φέρει πίσω τους φίλους της εταιρείας.

Η HDM Global, η εταιρεία στην οποία ανήκει το εμπορικό σήμα της Νokia ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει 6 με 7 νέα τηλέφωνα κατά το 2017. Το MWC είναι το ιδανικό μέρος για να παρουσιάσει μια νέα ναυαρχίδα, καθώς όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στις εταιρείες που θα κάνουν τις ανακοινώσεις τους εκεί, αλλά ίσως ανακοινωθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Το Νokia 6 ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες και θα έρθει στην τιμή των 245 δολαρίων, αποκλειστικά από το κινέζικο JD.com. Φήμες αναφέρουν όμως ότι ίσως κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ΝokiaPowerUser βρήκε το μοντέλο Νokia 6 (TA-1003) σε μια λίστα του Tenna, πράγμα που σημαίνει ότι το τηλέφωνο μπορεί να κυκλοφορήσει σε διεθνές επίπεδο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS