ΑρχικήinetΤο Huawei Mate 9 έρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 13 Ιανουαρίου

Το Huawei Mate 9 έρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 13 Ιανουαρίου

Η Huawei ανακοίνωσε το Mate 9 τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και η εταιρεία λανσάρισε πρόσφατα το τηλέφωνο τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της CES 2017. Στην πραγματικότητα , το Mate 9 ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά smartphones που παρουσιάστηκαν στην φετινή έκδοση CES, θεωρώντας ότι η παραλλαγή της ΗΠΑ ήρθε με την υπηρεσία της φωνής της Amazon Alexa.

Huawei

Στις 13 Ιανουαρίου τα καλά νέα θα έρθουν στους οπαδούς της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο τοπικός φορέας Three ανακοίνωσε ότι θα κάνει το Huawei Mate 9 διαθέσιμο στο δίκτυο της, η τιμολόγηση του τηλεφώνου για το Three δίκτυο δεν αποκαλύφθηκε, αλλά δεν θα πρέπει να απέχει από την τιμή των $ 600 στις ΗΠΑ, το ισοδύναμο δηλαδή £ 495 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι ασαφές σε αυτό το σημείο ποια data σχεδιάζει ο μεταφορέας να προσφέρει στους Mate 9 πελάτες, αλλά θα μπορούσαν να είναι παρόμοια με αυτά για την Huawei P9. Επί του παρόντος, το P9 είναι το μόνο τηλέφωνο της Huawei που πωλείται στο Three με τις σύμβασεις να ξεκινάνε από £ 18,00 ανά μήνα και £ 99.00 εκ των προτέρων, αλλά οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από ένα από τα 16 σχέδια που διατίθενται.

Το phablet διαθέτει μια οθόνη full HD 5,9 ιντσών και τρέχει ένα Kirin 960 chipset, σε συνδυασμό με το Mali G71 GPU. Το chipset λέγεται ότι προσφέρει 180% βελτιωμένη απόδοση και μείωση κατά 40% στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το ενσωματώνει μια εντυπωσιακή μπαταρία 4,000mAh, 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερική μνήμη και φυσικά έχει την εντυπωσιακή dual-κάμερα στο πίσω μέρος. Ο αισθητήρας 12MP RGB προσφέρει τα εργαλεία για τη λήψη φωτογραφιών σαν επαγγελματίας .

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS