ΑρχικήinetΔιέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Nokia 6

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Nokia 6

Χθες αναφέραμε ότι επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του νέου Nokia 6. Το νέο smartphone είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την HMD Global, μια φινλανδική εταιρεία που έχει την άδεια κυκλοφορίας Nokia-branded smartphones.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί από εμάς περιμέναμε την παρουσίαση της συσκευής στο Mobile World Congress, η φινλανδική εταιρεία ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου την επερχόμενη διαθεσιμότητα της πρώτης συσκευής της. Το Nokia 6 θα είναι σύντομα κοντά μας.Nokia 6

Όπως αναφέραμε δεν είναι ένα high-end smartphone, και θα είναι διαθέσιμο αρχικά αποκλειστικά στην Κίνα από τις αρχές του 2017 για 245 δολάρια. Δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας, αλλά πιστεύουμε ότι η HMD Global θα παρουσιάσει περισσότερα Nokia-branded smartphones που θα απευθύνονται σε όλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά

Η HMD Global έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει με λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nugat.

Το smartphone είναι εξοπλισμένο με ένα οκτα-core Snapdragon 430 επεξεργαστή με 4GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη (επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD).

Το Nokia 6 διαθέτει μια οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080p full HD, Dolby Atmos και στερεοφωνικά ηχεία για τον ήχο. Υποστηρίζει LTE, dual-SIM και διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Η μπροστινή του κάμερα είναι στα 16-megapixel ενώ η πίσω στα 8-megapixel. Η μπαταρία του είναι στα 3.000 mAh.

Οι πρώτες hands-on φωτογραφίες διέρρευσαν μέσω του Weibo, το κινέζικο Facebook.

Δείτε τις παρακάτω:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS