ΑρχικήReviewsΗ τέλεια συσκευή κουζίνας για όσους δεν μαγειρεύουν καλά

Η τέλεια συσκευή κουζίνας για όσους δεν μαγειρεύουν καλά

συσκευή

Παρά την αγάπη της Αμερικής για συσκευές κουζίνας, έχουν έλλειψη σε δημοφιλή κομμάτια της πολυτελούς τεχνολογίας τροφίμων  που η Ευρώπη και η Αυστραλία απολαμβάνοντας για πολλά χρόνια.

Με την πρώτη ματιά, το Thermomix ΤΜ5 μοιάζει υπερβολικά με ένα περίπλοκο μπλέντερ, αλλά είναι πολύ περισσότερα. Υποσχόμενο ότι θα σας κάνει “να μην φοβάστε πια τη μαγειρική”, είναι ουσιαστικά μια εξελιγμένη συσκευή που μπορεί να σας παραδώσει συνταγές, να κόψει, να αλέσει, να ζυμώσει και στην πραγματικότητα να μαγειρέψει το φαγητό σας. Είναι σαν ένα έξυπνο δοχείο που τα κάνει όλα. Ενώ μπορεί να μην είναι η καλύτερη συσκευή για ανθρώπους που τους αρέσει να μαγειρεύουν, είναι τέλεια για εκείνους που δεν έχουν ιδέα πώς να μαγειρεύουν ή απλά δεν τους αρέσει.

Συνολικά η συσκευή είναι στην πραγματικότητα κάπως περίπλοκη.

Ένα μεγάλο μπολ τοποθετημένο σε μια ακόμη μεγαλύτερη βάση και το εσωτερικό έχει διάφορα αξεσουάρ, όπως ένα καλάθι ατμού, ένα συνημμένο χτυπητήρι, μία σπάτουλα, ένα μαχαίρι και ένα κύπελλο μέτρησης. Δεν είναι καθόλου μικρό και τα εξαρτήματα καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο.

Μια μικρή οθόνη αφής της συσκευής σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία από διαφορετικές συνταγές, που κυμαίνονται από σούπες και ζύμες πίτσας μέχρι μαργαρίτες. Μόλις επιλεγεί μια συνταγή, η οθόνη δείχνει βήμα-προς-βήμα οδηγίες και επίσης λειτουργεί ως μια κλίμακα για να βοηθήσει τους χρήστες να μετρήσουν τα συστατικά. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία από διαφορετικές συνταγές από το βιβλίο μαγειρικής που περιλαμβάνεται με τη συσκευή, αλλά η πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του Thermomix πρόκειται να σας κοστίσει φυσικά.

Η εταιρεία έχει ξεδιπλώσει ένα νέο dongle το 2017 που ονομάζεται Cook Key, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε 20.000 διαφορετικές συνταγές μέσω Wi-Fi.

Ενώ τα $ 1299 μπορεί να φαίνονται πολλά για τη συσκευή, 20.000 συνταγές είναι ένας εντυπωσιακός αριθμός και είναι ελκυστικό για κάποιους (πλούσιους) χρήστες.

Ενώ είναι χρήσιμο, το Thermomix είναι σίγουρα μια πολυτέλεια που καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στην κουζίνα σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS