ΑρχικήinetHonor 6X: Έρχεται στην Ελλάδα!

Honor 6X: Έρχεται στην Ελλάδα!

Όπως σας είχαμε επισημάνει στο παρελθόν τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε στην Κίνα το Honor 6X mid-range Android smartphone αλλά τώρα έρχεται σε παγκόσμιο επίπεδο ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Ρωσία και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές.Honor 6X Honor 6X Honor 6X

Το βασικό μοντέλο θα κοστίζει 249 ευρώ ενώ η πιο ακριβή έκδοση του υπολογίζεται στα 299 ευρώ. Το Honor 6Χ κυκλοφορεί επίσημα και στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του HiHonor, της Amazon, του BestBuy και του Newegg στην τιμή των $ 249.99.

Η Honor επιβεβαίωσε το γεγονός ότι τα mid-range ακουστικά θα είναι επίσης διαθέσιμα σε περισσότερες αγορές καθώς επίσης και ότι η συσκευή θα τρέχει σε Android 6.0 Marshmallow λογισμικό με EMUI 4.1  ενώ στην συνέχεια θα λάβει Android 7.0 Nougat αναβάθμιση παράλληλα με αναβάθμιση σε  EMUI 5.0.

Όπως προαναφέραμε πρόκειται για ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας το οποίο όμως διαθέτει αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, προσφέρει μια 5,5 ιντσών οθόνη με full HD (1080p) ανάλυση. Διαθέτει μια κάμερα με διπλό φακό η οποία είναι 12-megapixel (μπροστά φακός) και 2-megapixel (πίσω φακός).

Στο εσωτερικό, το smartphone διαθέτει έναν οκταπύρηνο  2.1 GHz Kirin 655 επεξεργαστή βασισμένο σε 16nm επεξεργασία ο οποίος συμπληρώνεται από μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών T830-MP2 Mali με 3GB ή 4GB RAM καθώς και 32GB ή 64GB επιλογή επεκτάσιμης μνήμης. Το νέο Honor 6X τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3,340mAh η οποία διαθέτει τεχνολογία ταχείας φόρτισης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι  στο νέο smartphone θα βρείτε μια δευτερεύουσα selfie κάμερα 8 megapixel καθώς και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Για όσους ψάχνουν αυτή τη περίοδο ένα mid-range Android smartphone, το Honor 6X αποτελεί την κατάλληλη επιλογή!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS