15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Vidgo: Τηλεόραση και movie streaming επόμενης γενιάς

streaming

Η νέα τεχνολογία έχει καταστήσει τα παλιά μέσα ψυχαγωγίας ξεπερασμένα. Καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν βελτιώσει τις συνδέσεις μας στο διαδίκτυο, εταιρείες streaming όπως οι Netflix και Hulu έκαναν την τηλεόραση και τις ταινίες ψηφιακές.

Το video streaming μας επέτρεψε να παρακολουθούμε μια συνεχώς διευρυνόμενη συλλογή από ταινιών και εκπομπών ανεξάρτητα από το πού βρισκόμαστε, εφ ‘όσον έχουμε σύνδεση στο internet. Τώρα, η τεχνολογία είναι στα πρόθυρα του επόμενου μεγάλου σταδίου χάρη στο VIDGO.

Μια επαναστατική υπηρεσία streaming που υπόσχεται βελτιωμένες υπηρεσίες που μπορούν να επισκιάσουν όλες τις άλλες εταιρείες, το Vidgo εξακολουθεί να προσθέτει τις τελευταίες πινελιές στις παροχές του. Η εταιρεία ήδη δοκιμάζει τις υπηρεσίες της σε μεγάλες αγορές των ΗΠΑ.

Το Vidgo θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τηλεόραση και ταινίες όπως συνήθως, με μία σημαντική διαφορά. Ενώ η παραδοσιακή τηλεόραση σας αναγκάζει να είστε συνεχώς μπροστά της για να παρακολουθείτε, το Vidgo σας επιτρέπει να πάρετε τα τοπικά, διεθνή και εθνικά προγράμματα, καθώς και τις ταινίες on-demand οπουδήποτε και αν πάτε!

Το Vidgo είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να έχετε streaming περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας στον υπολογιστή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Vidgo στη συσκευή σας. Και το καλύτερο? Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εγκαταστήσετε ακριβές νέες συσκευές, καλώδια ή πιάτα.

streaming

Συνολικά, το Vidgo προσφέρει οικονομικά, προσαρμοσμένα πακέτα για ένα σχέδιο συνδρομής. Αν προτιμάτε μια πιο εξατομικευμένη επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή pay-as-you-go. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι δεν θα αναγκάσει τους πελάτες σε περιοριστικές συμβάσεις. Το Vidgo είναι σαν μια συνδρομή με εκατοντάδες κανάλια – ακόμη και το πιο απλό πακέτο – από τα τοπικά, εθνικά, ακόμη και τα διεθνή δίκτυα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετα κανάλια, ανάλογα με τη βαθμίδα που θα επιλέξετε. Με το Vidgo θα έχετε ένα γραμμικό προγραμματισμό της τοπικής τηλεόρασής σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Ακόμα θα μπορείτε να καταγράψετε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές σε ένα σύστημα ψηφιακής καταγραφής, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ό, τι θέλετε, όταν θέλετε.

Το Vidgo θα μπορούσε να κάνει την παρακολούθηση τηλεόρασης και ταινιών λιγότερο ακριβά και με περισσότερες επιλογές προβολής από ποτέ.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *