ΑρχικήinetGalaxy S8: Έρχεται με ασύρματα ακουστικά

Galaxy S8: Έρχεται με ασύρματα ακουστικά

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Samsung ελπίζει να αποζημιώσει τους δυσαρεστημένους της καταναλωτές μετά το σκάνδαλο του Galaxy Note 7 με την κυκλοφορία του Galaxy Note 8 για το οποίο βέβαια δεν έχει αφήσει να διαρρεύσουν αρκετές πληροφορίες.Galaxy

Ευτυχώς για εμάς, μια νέα έκθεση του SamMobile αποκαλύπτει ότι το νέο smartphone θα διαθέτει ασύρματα ακουστικά. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν θα παρέχεται μαζί με την συσκευή ή θα χρειαστεί να το προμηθευτούμε επιπρόσθετα όπως το S Pen.

Φήμες επίσης υποστηρίζουν ότι το Galaxy Note 8 θα ακολουθήσει τα χνάρια της Apple και της Motorola αφαιρώντας το 3,5 χιλιοστών βύσμα ακουστικών. Πληροφοριακά, τα AirPods της Apple  έφτασαν στα καταστήματα λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του iPhone και παρόλο που στην αρχή δεν ενθουσίασαν τους καταναλωτές πλέον η δημοτικότητα τους αυξάνεται συνεχώς.

Η κίνηση αυτή της Samsung  δείχνει ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία επιδιώκει να ανταγωνιστεί την Apple κάτι που είχε ξανά επιχειρήσει κατά την διάρκεια του έτους χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Εκτός από τα ασύρματα ακουστικά θα προσφέρεται και το S Pen του πολυσυζητημένου Galaxy Note 7 . Θα διαθέτει πλήκτρα πλοήγησης με 3D Touch καθώς η εταιρεία επιθυμεί την δημιουργία μιας bezel less συσκευής. Επιπλέον, πιθανότατα να διαθέτει ενσωματωμένο Bixby AI σε όλες τις εφαρμογές, μνήμη RAM χωρητικότητας  8GB και UFS 2.1 flash.

Παρόλο που οι δημοσιοποιημένες πληροφορίες σχετικά με το νέο smartphone της Samsung είναι ελάχιστες μπορούμε να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για ένα συναρπαστικό κινητό με εντυπωσιακές προδιαγραφές. Μένει λοιπόν να δούμε πότε σκοπεύει η νοτιοκορεάτικη εταιρεία να το παρουσιάσει επίσημα και φυσικά πότε θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS