ΑρχικήReviewsGalaxy S8: Προσφέρει την νέα δυνατότητα "Beast Mode"

Galaxy S8: Προσφέρει την νέα δυνατότητα “Beast Mode”

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας η Samsung μετά το σκάνδαλο του Galaxy Note 7 εναποθέτει όλες τις ελπίδες της στο επερχόμενο Galaxy S8 το οποίο ελπίζει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να καλύψει τις οικονομικές απώλειες που προέκυψαν. Μια νέα έκθεση έρχεται τώρα να αποκαλύψει ότι το Galaxy S8 θα περιλαμβάνει την λειτουργία “Beast Mode”.Galaxy S8

H Samsung έχει δηλώσει ότι η λειτουργία “Beast Mode” θα ενσωματωθεί στο νέο smartphone χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Αν κρίνουμε από την ονομασία θα μπορούσε να αποτελεί μια λειτουργία που επιταχύνει την απόδοση του τηλεφώνου συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών.

Πρόσφατα η Samsung πρόσθεσε στο Nougat beta για το  Galaxy S7 τις δυνατότητες “Games” και “High-Performance” που προσφέρουν μια βελτιωμένη απόδοση του τηλεφώνου σε παιχνίδια ενώ παράλληλα πλοηγείτε σε πολλαπλές εφαρμογές. Η λειτουργία “Beast Mode” θα μπορούσε να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε αυτές.

Λογικά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα δυνατότητα θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες καθώς πλησιάζει η επίσημη παρουσίαση του Galaxy S8 η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο όπως υπολογιζόταν. Αντ’ αυτού φήμες  υποστηρίζουν ότι θα  παρουσιαστεί  στην ειδική εκδήλωση της εταιρείες τον Απρίλιο στην Νέα Υόρκη. Η Samsung είναι φυσικό να μην τρέχει την κυκλοφορία του νέου της μοντέλου εφόσον επιδιώκει την τελειοποίηση του πριν την μεγάλη πρεμιέρα.

Πληροφοριακά, το νέο Galaxy S8 υποστηρίζεται ότι θα διαθέτει έναν Qualcomm Snapdragon 835 chipset ή chip Exynos  επεξεργαστή. Επιπλέον πιθανότατα να έχει RAM 8GB, κυρτή οθόνη και κανένα home button. Τέλος, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS