ΑρχικήinetΗ τιμή του Samsung Galaxy S8 θα αυξηθεί ως και 20%

Η τιμή του Samsung Galaxy S8 θα αυξηθεί ως και 20%

Ένα νέο κύμα φημών για το Galaxy S8 μόλις έγινε πρωτοσέλιδο, όσο η Samsung έχει μια εσωτερική συνεδρίαση όπου συζητά την παγκόσμια στρατηγική των smartphone της.

Samsung

Προφανώς, τα κύρια θέματα είναι η επερχόμενη κυκλοφορία του Galaxy S8 και η διερεύνηση της αιτίας των εκρήξεων των  Galaxy Note 7, το οποίο θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα της μάρκας Samsung.

Μετά την υποβολή εκθέσεων σχετικά με την φήμη που αφορά την καθυστέρηση της ανακοίνωσης του Galaxy S8 για τον Απρίλιο, έχουμε τώρα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung.

Σύμφωνα με την Goldman Sachs, η εταιρεία θα μπορούσε να αυξήσει την λιανική τιμή του Galaxy S8 κατά 15-20% λόγω του υψηλότερου κόστους των πρώτων υλών. Παρά το γεγονός ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ίδια υλικά όπως στα προηγούμενα μοντέλα, φαίνεται ότι η υψηλή ζήτηση αύξησε την τιμή τους.

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι το βελτιωμένο hardware το οποίο η Samsung σχεδιάζει να συμπεριλάβει στο εσωτερικό του Galaxy S8.

Ωστόσο, η εταιρεία αναβάθμιζε όλες τις Galaxy S σειρές της κάθε χρόνο και οι τιμές των ναυαρχίδων της δεν αυξανόντουσαν και πολύ όλα αυτά τα χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι η Goldman Sachs είναι ένα αξιόπιστο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, αμφιβάλουμε ότι το γεγονός ότι η εταιρεία θα αναβαθμίσει τις προδιαγραφές του Galaxy S8 θα έχουν καμία επίπτωση στην τελική τιμή του τηλεφώνου.

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μικρή αύξηση στην τιμή είναι το αυξημένο κόστος των πρώτων υλών που η Samsung θα χρησιμοποιήσει κατά την κατασκευή του Galaxy S8.

Να έχετε στο μυαλό σας ότι αυτές οι προβλέψεις δεν έγιναν για τους καταναλωτές αλλά για τις επιχειρήσεις που μπορεί να θέλουν να επενδύσουν στον κλάδο των smartphone (ή έχουν ήδη επενδύσει).

Επίσης,  κυκλοφορούν διάφορες απόψεις από διαφορετικούς αναλυτές και χρηματοπιστωτικές εταιρείες σχετικά με τις επιχειρήσεις smartphone της Samsung, οπότε αυτή τη στιγμή δεν ήμαστε σίγουροι για τίποτα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS