ΑρχικήinetΈνα iPhone 6s... πιανεί φωτιά!

Ένα iPhone 6s… πιανεί φωτιά!

Πρόσφατο άρθρο αποκαλύπτει ένα iPhone 6s να έχει πιάσει φωτιά μετά την φόρτιση του, περιστατικό γνώριμο για όλους καθώς φέρνει μνήμες από το σκάνδαλο των φλεγόμενων Galaxy Note 7. Αν και οι πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό δεν είναι ακόμα αρκετές οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Η Apple βέβαια δεν έχει σχολιάσει ακόμα το ατυχές συμβάν. iPhone 6s

Σύμφωνα με το άρθρο ο ιδιοκτήτης άφησε το κινητό του στην πρίζα για να φορτίζει, μόλις το αποσυνέδεσε εκείνο άρχισε να βγάζει καπνούς, στη συνέχεια έπιασε φωτιά και ο άτυχος νεαρός έπεσε στο έδαφος για να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς. Στην φωτογραφία διακρίνονται χαρακτηριστικά οι φλόγες στο μέρος της μπαταρίας αποδεικνύοντας ότι εκείνη αποτελεί την αιτία χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα το γιατί.

Σίγουρα μια κινητή συσκευή υπερθερμαίνεται κατά την διάρκεια της φόρτισης αλλά αν δεν υπάρχει πρόβλημα λογισμικού η πιθανότητα φωτιάς είναι μηδαμινή.

Το iPhone 6s έχει απογοητεύσει αρκετά την Apple καθώς μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα η εταιρεία αναγκάστηκε να ανακαλέσει ορισμένες μονάδες της συσκευής λόγω προβληματικής μπαταρία και πρόωρου τερματισμού λειτουργίας. Φαίνεται λοιπόν ότι θα χρειαστεί να αποσύρει ακόμα περισσότερες συσκευές απ’ ότι υπολόγιζε.

Η Cupertino με την σειρά της επιβεβαιώνει ότι το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τις ελλαττωματικές μπαταρίες που έχουν προκύψει και η φωτιά δεν οφείλεται σε αυτές.

Η Apple σκοπεύει να επικοινωνήσει σύντομα με τον άτυχο καταναλωτή για να εξετάσει το περιστατικό με στόχο την άμεση διευθέτηση του θέματος. Εμείς απλά ελπίζουμε να πρόκειται για μια μεμονωμένη περίπτωση που δεν θα καταστεί υπαίτια για την ανάκληση όλης της iPhone 6s σειράς.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS