ΑρχικήinetAuthor, το στυλό πολυ-εργαλείο!

Author, το στυλό πολυ-εργαλείο!

στυλό

Αν είστε από τους ανθρώπους που θέλετε οι συσκευές σας να κάνουν περισσότερα από ένα πράγματα, μπορεί να σας ενδιαφέρει ένα νέο στυλό πολυ-εργαλείο, που ονομάζεται Author ή αλλιώς συγγραφέας, το οποίο έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ανάπτυξης με έδρα της τη Σιγκαπούρη.

Η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα διαφορετικό στυλό με σκοπό να ανταποκριθεί τις αυξημένες απαιτήσεις των ημερών μας. Το Author είναι ένα πολυλειτουργικό στυλό, το οποίο έχει δημιουργηθεί για να παρέχει ένα επαγγελματικό αλλά και ελαφρύ εργαλείο γραφής που περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Μπορεί να μετατραπεί σε κατσαβίδι για να σας βοηθήσει σε μικροδουλειές αλλά και σε χάρακα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το κινητό σας, αλλά και ως ανοιχτήρι για καπάκια. Ακόμα μπορείτε να το αξιοποιήσετε ως γραφίδα για το κινητό σας. Φυσικά η βασική του λειτουργία εξακολουθεί να είναι η γραφή.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε λίγα παραπάνω σχετικά με το Author: «Στα πρώτα στάδια του έργου μας, έχουμε περάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ψάχνοντας για έμπειρους και αξιόπιστους κατασκευαστές για την κατασκευή των πρωτοτύπων μας. Αρκετές αναθεωρήσεις έχουν γίνει πριν από τον διακανονισμό για το τελικό μας πρωτότυπο. Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία με τον επιλεγμένο κατασκευαστή μας.

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε έργο έχει τις προκλήσεις του και υποσχόμαστε να κρατήσουμε τους υποστηρικτές μας σε πλήρη επίγνωση της όλης διαδικασίας, με ζωντανές ενημερώσεις και γρήγορες απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Μετά την επιτυχή έναρξη του έργου μας, στόχος μας είναι να προσπαθούμε συνεχώς για νέες εξελίξεις και βελτιώσεις των προϊόντων μας.»

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το στυλό πολυεργαλείο μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.kickstarter.com/projects/255649927/author-the-multifunction-pen 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS