ΑρχικήinetΤο Santa Tracker της Google καλωσορίζει την ωραιότερη εποχή του χρόνου

Το Santa Tracker της Google καλωσορίζει την ωραιότερη εποχή του χρόνου

Google

«Ήταν η νύχτα πριν από τα Χριστούγεννα και μέσα στο σπίτι, κανένα πλάσμα δεν κινούνταν … επειδή όλοι κοίταζαν τα τηλέφωνά τους για να εντοπίσουν τη θέση του Αϊ-Βασίλη στο Google.»

Εδώ και 12 χρόνια, μια ολόκληρη γενιά ενθουσιασμένων παιδιών έχουν περάσει την παραμονή των Χριστουγέννων με τα μάτια τους κολλημένα στον υπολογιστή, παρακολουθώντας τον Άγιο Βασίλη να κάνει τον κύκλο της υδρογείου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων διακοπών, η Google έχει συμπεριλάβει όλες τις στάσεις, για μια διαδραστική εμπειρία διακοπών που τρέχει από την αρχή του μήνα μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κάθε μέρα, μια νέα δραστηριότητα συμβαίνει ζωντανά στο χωριό του Αϊ-Βασίλη, μαζί με την αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βόλτα με το έλκηθρο. Οι εμπειρίες αυτές κυμαίνονται από παιχνίδια που διδάσκουν βασικές δεξιότητες κωδικοποίησης, γεωγραφία και γλώσσες, μέχρι την ενημέρωση για φιλανθρωπικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Νέες δραστηριότητες για το 2016 περιλαμβάνουν προσαρμόσιμες κάρτες για να μοιραστείτε με τους φίλους και παιχνίδια που ονομάζονται web Penguin Dash, Wrap Battle και Reindeer Runner.

Επίσης, κάνει το ντεμπούτο της μια σελίδα πόρων με ιδέες και σχέδια μαθήματος για τους εκπαιδευτικούς, το Android-app αποκλειστικά παιχνίδια και ενοποίηση με το Google Assistant – απλά ρωτήστε την Αρχική σελίδα Google ή Pixel “Πού είναι ο Άγιος Βασίλης” και σύμφωνα με τη σελίδα, “η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει.”

Με μια εφαρμογή, ένα Chrome plug-in, ένα χαρακτηριστικό Maps και φυσικά τη σελίδα του χωριού του Αϊ-Βασίλη, θα ξέρουμε ακριβώς που βρίσκεται ο μεγάλος με τα κόκκινα φέτος τις γιορτές. Απλά βεβαιωθείτε να είστε καλά παιδιά μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων αλλιώς το μόνο μέρος που δεν θα δείτε τον Άϊ Βασίλη είναι να κατεβαίνει από τη δική σας καμινάδα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS