ΑρχικήReviewsHyperDrive Dongle: η λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα του MacBook Pro

HyperDrive Dongle: η λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα του MacBook Pro

MacBook-Pro

Το HyperDrive USB Type-C 5-σε-1 Hub, ενισχύει τις δυνατότητες του καινούριου σας MacBook.

Το MacBook Pro 2016, με ένα καινοτόμο νέο πληκτρολόγιο και ένα τερατώδες touch-pad είναι ίσως ο πιο όμορφος φορητός υπολογιστής που δημιουργήθηκε ποτέ, αλλά όχι για όλους. Η απόφαση της εταιρείας να περιλαμβάνει μόνο τέσσερις θύρες USB-C δεν ικανοποίησε πολύ τους χρήστες, αναγκάζοντάς τους να εξαρτώνται από ακριβά και ογκώδη dongles για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια κάρτα SD ή να συνδέσουν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ακόμα και να φορτίσουν το iPhone τους.

Ευτυχώς, το HyperDrive USB Type-C 5-σε-1 Hub είναι εδώ για να καταστεί ευκολότερο για αυτούς τους χρήστες να χρησιμοποιούν το Laptop τους, κάνοντας το το μοναδικό gadget που θα χρειαστείτε ποτέ. Το HyperDrive είναι μικρό και τακτοποιημένο, με διαστάσεις 115 x 28,5 x 8,5 χιλιοστά και ζυγίζει 34 γραμμάρια.

«Σχεδιάσαμε το HyperDrive ώστε να φαίνεται σαν μια φυσική προέκταση του MacBook Pro με παρόμοιες γραμμές, πάχος και στρογγυλευμένες γωνίες. Είναι κατασκευασμένο από λευκασμένο αλουμίνιο CNC ακριβείας και διατίθεται σε δύο χρώματα Space Gray και ασημί για να ταιριάζει με το χρώμα και την εμφάνιση του MacBook Pro. Θέλαμε επίσης έναν προσαρμογέα που οι χρήστες να μπορούν να αφήσουν στο MacBook Pro τους καθώς κινούνται. Ως εκ τούτου αφαιρέσαμε τα μακριά καλώδια σύνδεσης και το HyperDrive συνδέεται δίπλα στο MacBook Pro όπως ένα USB», δηλώνει η SANHO Corporation.

Το HyperDrive έχει ξεκινήσει στο Kickstarter και είναι κατασκευασμένο ειδικά για νέο μοντέλο Mac της Apple. Είναι ένας συμπαγής και φορητός κόμβος που έχει μια θύρα HDMI, Thunderbolt 3, θύρα USB-C, ένα ζευγάρι θύρες USB 3.0, μαζί με υποδοχές για κάρτες SD και microSD. Το dongle χρησιμοποιεί εύρος ζώνης 45Gbps για να λειτουργήσει τις 7 θύρες του και να επιτρέψει να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα, εάν χρειάζεται.

Ενώ θα κοστίζει $ 99 στα καταστήματα λιανικής στο μέλλον, η πιο φθηνή σούπερ τιμή ξεκινά από $ 49, αν μπείτε στην εκστρατεία του Kickstarter. Τα πρώτα μοντέλα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ για τους υπόλοιπους αγοραστές θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS