ΑρχικήinetTo Jolla Sailfish OS θα μπορούσε να βρίσκεται στον καρπό σας!

To Jolla Sailfish OS θα μπορούσε να βρίσκεται στον καρπό σας!

Sailfish-os

Η Jolla θα μπορούσε να φέρει το Sailfish OS της στον καρπό σας στο μέλλον, καθώς η εταιρεία έχει εργαστεί σε μια έκδοση του λογισμικού της που θα απευθύνεται σε «έξυπνα ρολόγια.»

Το λογισμικό Sailfish OS είναι γνωστό για τα smartphones, αλλά αποτελεί επίσης μια εξαιρετική βάση για πολλά ακόμα διαφορετικά είδη συσκευών. Το Sailfish OS δεν αποτελεί πλέον κάτι καινούριο και κάθε θύρα ενισχύει την ικανότητα του λειτουργικού συστήματος σε κλίμακα. Μέχρι στιγμής, το λειτουργικό σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί σε τέσσερις διαφορετικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Jolla smartphone, Jolla Tablet, Intex Aqua Fish και Turing Phone και έχει μεταφερθεί σε δεκάδες άλλα τηλέφωνα και tablets από την Sailfish κοινότητα.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: “Τον περασμένο μήνα κάναμε μια γρήγορη άσκηση με στόχο να δούμε πόσο μακριά θα μπορούσε να πάει μέσα σε λίγες εβδομάδες το Sailfish OS σε ένα νέο είδος κινητής συσκευής, ένα SmartWatch Android. Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, η αλληλεπίδραση του Sailfish OS είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μικρές οθόνες και έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την διαθέσιμη οθόνη για το περιεχόμενο του χρήστη. Είχαμε επίσης το demo ρολόι μαζί μας ως ένα teaser στο Slush 2016 αυτή την εβδομάδα, για να τονίσουμε προς τους δημοσιογράφους, τους συνεργάτες και τους άλλους ανθρώπους πόσο ευέλικτη είναι η πλατφόρμα Sailfish OS. Και φυσικά μια εφαρμογή όπως αυτή, θα μπορούσε να ταιριάζει επίσης καλά στη στρατηγική αδειοδότησης μας.”

Η Jolla δεν σχεδιάζει να ξεκινήσει το δικό τους SmartWatch αυτή τη στιγμή, αλλά η εταιρεία μπορεί να προσφέρει το λειτουργικό σύστημα στους κατασκευαστές κάποια στιγμή στο μέλλον.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS