ΑρχικήReviewsSKEYE Nano 2: η μικρότερη ιπτάμενη κάμερα του κόσμου

SKEYE Nano 2: η μικρότερη ιπτάμενη κάμερα του κόσμου

skeye-nano-drone-worlds-smallest-camera-drone-κάμερα

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη χρησιμοποιούνται σήμερα σχεδόν στα πάντα, από την παράδοση πίτσας έως τη λήψη selfie. Αυτά τα μικρά εναέρια οχήματα καταλαμβάνουν σιγά σιγά όλο τον κόσμο. Ποικίλλουν ως προς το σχήμα, το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά.

Αρκετά είναι εκείνα που διεκδικούν τον τίτλο του μικρότερου drone, όμως ένα τον κατέχει πραγματικά. Ο SKEYE, ο κατασκευαστής ποιοτικών drone και σημερινός κάτοχος του τίτλου του μικρότερου εναέριου οχήματος του κόσμου (SKEYE NANO), τώρα έχει προσθέσει ακόμα ένα μοντέλο στη συλλογή του.

Ο SKEYE Nano 2 είναι αναμφισβήτητα το μικρότερο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος με κάμερα στον κόσμο.

Με διαστάσεις μόλις 1,6 ίντσες σε κάθε πλευρά και 0,9 ίντσες ύψος, αυτός ο φοβερός drone είναι σε θέση να πετάξει σε έξι κατευθύνσεις και να «εκτελέσει ακροβατικές φιγούρες.»

Ο SKEYE NANO 2 διατίθεται στην τιμή των $ 129. Το Nano 2 είναι τόσο απλό στο πέταγμα που ακόμη και κάποιος που δεν ασχολείται με την τεχνολογία μπορεί να το χειριστεί. Απλά πατήστε το κουμπί για απογείωση και στη συνέχεια μπορείτε να το κατευθύνεται με την ελεγκτή ή το smartphone σας μέσω Wi-Fi. Ο SKEYE Nano 2 έρχεται με το δικό του App, το οποίο σας δίνει streaming κάμερα σε πραγματικό χρόνο με διάφορους ελέγχους. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμό του επιτρέπει πέταγμα ακριβείας, χάρη στο σύστημα ελέγχου πτήσης 6 αξόνων με ρυθμιζόμενη ευαισθησία γυροσκοπίου.

skeye_nano_2_fpv_62427

Παρά το μέγεθός του, ο Skeye Nano 2 περιέχει μία HD, Wi-Fi ελεγχόμενη κάμερα που είναι σε θέση να ανατροφοδοτήσει εκπληκτικές προβολές βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Ο drone έχει επίσης τη δυνατότητα να αιωρείται σε ένα σημείο, που επιτρέπει στο χρήστη να προσαρμόσει τη θέση του χωρίς να ανησυχεί ότι η κάμερα είναι σε λάθος κατεύθυνση. Το Nano 2 έρχεται επίσης με ενσωματωμένο φωτισμό LED για νυχτερινή λήψη και τοποθετείται στο εσωτερικό του ελεγκτή του, όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Αν επιθυμείτε λοιπόν μία κάμερα που να σας προσφέρει την τέλεια γωνία λήψης, μάλλον βρήκατε αυτό που ψάχνετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS