ΑρχικήUpdatesAndroid 7.0 Nougat Update σε όλα τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A?

Android 7.0 Nougat Update σε όλα τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A?

Η Samsung είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δεν έχουν πει τίποτα σχετικά με τα Android 7.0 Nougat update με εξαίρεση τα  Galaxy S7 / S7, τα οποία θα λάβουν σίγουρα ενημέρωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

-android-7-0-nougat-update

Ωστόσο, οι φήμες που προέρχονται από πηγή κοντά στην Samsung ισχυρίζονται ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία διαθέτει Android 7.0 N0ugat update στα σκαριά για άλλα δύο smartphone και tablet, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S6/S6 edge, Galaxy Note 5 και Galaxy Tab S2.

Προφανώς δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα φτάσουν αυτά τα update, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι διαθέσιμα μέχρι τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge κάνουν τα update πρώτα. Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει από την παραπάνω λίστα δεν υπάρχουν mid-range smartphone που να αναμένεται να λάβουν το Android 7.0 Nougat update, το οποίο θα μπορούσε να ανησυχεί πολλούς οπαδούς της Samsung εκεί έξω.

Παρά το γεγονός ότι εταιρείες όπως η Samsung έχει πολλά κέρδη πουλώντας high-end smartphones,  οι mid-range και low-end συσκευές αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων τους.

Αφού ειπώθηκαν όλα αυτά φαίνεται ότι η Samsung επανεξέτασε το θέμα και ετοιμάζεται να κάνει update το Android 7.0 Nougat σε μια σειρά mid-range smartphone. Σύμφωνα με την  SamMobile, η Samsung σχεδιάζει να “παραδώσει” N0ugat updates σε όλα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A (2016), αλλά αυτό πιθανότατα να συμβεί το επόμενο έτος.

Τα Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy A8, Galaxy A9 και Galaxy A9 Pro είναι μερικά από τα smartphone που μπορεί να αναβαθμιστούν σε Android 7.0 Nougat μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου.

Από την άλλη πλευρά, η σειρά Galaxy Α (2017), η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη από την Samsung, θα μπορούσε να πάρει την ενημέρωση λίγο νωρίτερα, δεδομένου ότι θα είναι νεότερο από τους προκατόχους τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS