ΑρχικήUpdatesΈνα από τα καλύτερα παιχνίδια iPhone επιτέλους ενημερώνεται!

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια iPhone επιτέλους ενημερώνεται!

tiny_wings_2_hero-παιχνίδια

Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα που μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί θεωρούν το Tiny Wings, ένα δύσκολο αλλά εξοργιστικά εθιστικό παιχνίδι, που ήρθε χρόνια πριν το Flappy Bird, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ για το iPhone. Την Πέμπτη, ο προγραμματιστής του Tiny Wings έδωσε στους οπαδούς του ένα πρώιμο χριστουγεννιάτικο δώρο με την πρώτη ενημέρωση του παιχνιδιού μετά από δύο χρόνια.

Ακόμα καλύτερα, η ενημέρωση είναι αρκετά σημαντική: Προσθέτει πέντε νέα επίπεδα στη λειτουργία “flight school”, όπου μπορείτε να συναγωνιστείτε με άλλα πουλιά μέχρι το τέλος των επιπέδων, τα οποία είναι τόσο δύσκολα που κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση θεωρείται «νίκη».

Επίσης νέο: ένα Apple TV app, το οποίο απαιτεί ξεχωριστή αγορά $ 2.99. Ο προγραμματιστής του παιχνιδιού Andreas Illiger, προσφέρει μια προεπισκόπηση και φαίνεται ότι είναι κάτι που αξίζει αρκετά την επένδυση, για τους hardcore οπαδούς.

Τέλος, η ενημέρωση έδωσε στα γραφικά του παιχνιδιού μια πολύ αναγκαία ώθηση που υποστηρίζεται από τις οθόνες υψηλότερης ανάλυσης του iPhone 6 και 6 Plus (θυμηθείτε, η τελευταία ενημέρωση του παιχνιδιού ήταν τον Αύγουστο του 2014, λίγο πριν από την κυκλοφορία του iPhone 6.)

screen520x924-παιχνίδια

Ο Illiger κυκλοφόρησε το πρώτο Tiny Wings το 2011 και η εφαρμογή εκτιναχθεί στα ύψη στην κορυφή των charts App Store αμέσως μετά – και παρέμεινε εκεί παρά τις σπάνιες ενημερώσεις. Ορισμένοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι η έλλειψη τακτικών ενημερώσεων είναι και ο λόγος που το παιχνίδι έχει καταφέρει να αντέξει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι απλό αλλά εξαιρετικά δύσκολο να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστεί ένα χαριτωμένο πουλί – σαφώς μια συνταγή για την επιτυχία του στο App Store.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS