ΑρχικήUpdatesΈρχεται νέο firmware για το Surface Studio

Έρχεται νέο firmware για το Surface Studio

Η Microsoft πρόσφατα κυκλοφόρησε τον σύνδεσμο λήψης  firmware  που είναι συμβατός με την Surface Studio συσκευή και εγκαθιστά νέες εκδόσεις driver που βελτιώνουν τη συνολική απόδοση του συστήματος της μονάδας.firmware

Αν λοιπόν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε την καινούρια έκδοση μπορείτε να το κάνετε είτε αυτόματα μέσω της υπηρεσίας Windows Update της Microsoft είτε κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας την υπηρεσία.

Να σας ενημερώσουμε ότι η αυτόματη ενημέρωση του Surface Studio μέσω της υπηρεσίας Windows Update γίνεται σταδιακά σε όλους τους πελάτες και όχι μαζικά. Σίγουρα θα την παραλάβουν όλοι οι χρήστες απλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία. Όταν εγκατασταθεί το νέο firmware, δεν μπορείτε να το απεγκαταστήσετε. Επίσης όταν γίνει η αυτόματη ενημέρωση, το νέο λειτουργικό θα διαγράψει το ιστορικό της συσκευής σας οπότε φροντίστε να έχετε αποθηκεύσει όλα τα χρήσιμα αρχεία σας.

Παρότι ο πρώτος τρόπος είναι πιο εύκολος οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι παραγωγοί του νέου firmware  πιθανά να το παρέχουν στο σύστημα σας με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση. Επομένως, αν ανυπομονείτε να το αποκτήσετε δεν έχετε παρά να αποθηκεύσετε και να εγκαταστήσετε το απαιτούμενο αρχείο από μόνοι σας. Μετά την εγκατάσταση φροντίστε να κάνετε μια επανεκκίνηση της συσκευής σας για να επιβεβαιωθείτε ότι όλες οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν σωστά. Μην ξεχνάτε ότι η έκδοση αυτή απευθύνεται μόνο σε χρήστες Surface Studio.

Μην χάνετε λοιπόν άλλο χρόνο περιμένοντας άσκοπα την αυτόματη αναβάθμιση όταν μπορείτε να κατεβάσετε την καινούρια έκδοση και να απολαύσετε τις αλλαγές που επιφέρει. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα της Microsoft ώστε να παραμένετε ενημερωμένοι για οποιαδήποτε νέα αναβάθμιση. microsoft-makes-available-december-2016-firmware-for-its-surface-studio-system-510673-3

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS