ΑρχικήbusinessΤο Netflix εγκαινιάζει την offline προβολή για smartphones και tablets

Το Netflix εγκαινιάζει την offline προβολή για smartphones και tablets

netflix-logo-offline

Οι απανταχού φαν του Netflix σίγουρα θα χαρούν πολύ με αυτά τα νέα!

Το Netflix ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι οι ταινίες και οι σειρές του είναι τώρα διαθέσιμες για κατέβασμα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς επιπλέον κόστος. Η εταιρεία streaming μέσων ενημέρωσης  επιβεβαίωσε με ένα tweet ότι τα μέλη της μπορούν τώρα να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα αντί να τα παρακολουθούν μέσω διαδικτύου.

“Τα μέλη του Netflix σε όλο τον κόσμο μπορούν τώρα να κατεβάσουν μεγάλες σειρές και ταινίες χωρίς επιπλέον κόστος,” δήλωσε ο Eddy Wu, διευθυντής καινοτομίας προϊόντων της εταιρείας. «Ενώ πολλά μέλη απολαμβάνουν να βλέπουν Netflix στο σπίτι, έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι θέλουν να συνεχίσουν να παρακολουθούν και εκτός σπιτιού, όπου το Internet μπορεί να είναι ακριβό ή περιορισμένο. Τώρα απλά κάνετε κλικ στο κουμπί λήψης στη σελίδα λεπτομερειών για μια ταινία ή τηλεοπτική σειρά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε αργότερα offline.»

«Το Netflix λειτουργεί με πολλούς συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο για να πάρει τα δικαιώματα downloading για το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου της υπηρεσίας μας. Είναι μια συνεχής προσπάθεια, καθώς γνωρίζουμε την ανάγκη των καταναλωτών μας για δυνατότητα offline παρακολούθησης και προσπαθούμε να τους το παρέχουμε.»

Επί του παρόντος, κλασικές σειρές όπως οι Orange is The New Black, Narcos, Unbreakable Kimmy Schmidt και The Crown, καθώς και δημοφιλείς εκπομπές όπως οι Bates Motel, Brooklyn Nine-Nine και Suits, είναι διαθέσιμα για αναπαραγωγή offline μέσω λήψης. Υπάρχουν επίσης και πολλές δημοφιλείς μη Netflix εκπομπές όπως οι Parks and Recreation, The Office and Star Trek: The Next Generation.  Ωστόσο, δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα πάντα. Σειρές όπως τη νέα σεζόν των Friends, Gilmore Girls και New Girl είναι αποκλειστικά online προς το παρόν.

Chiang Mai,-offline- Thailand - April 26, 2016: man hand holding screen shot of Netflix application showing on Asus Zenfone 2 mobile phone. Netflix is a global provider of streaming movies and TV series.

«Πολλές από τις αγαπημένες streaming σειρές και τις ταινίες είναι ήδη διαθέσιμες για download, με περισσότερες να μπαίνουν σύντομα στη λίστα, ώστε να υπάρχει άφθονο περιεχόμενο που θα διατίθεται για τις ώρες που είστε εκτός σύνδεσης», πρόσθεσε ο Wu.

Το νέο πρόσθετο χαρακτηριστικό έρχεται χωρίς κόστος με όλες τις συνδρομές Netflix. Ωστόσο, η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε Android και iOS smartphones και tablets, με την προϋπόθεση ότι τρέχουν iOS 8.0 ή Android 4.4.2 ή νεότερη έκδοση, καθώς και την πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής του Netflix.

Για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, η Amazon Prime Video έχει προσφέρει offline προβολή στα μέλη της για iOS και Android apps, ενώ οι συνδρομητές του YouTube Red έχουν επίσης πρόσβαση σε βίντεο εκτός σύνδεσης.

Να τι πρέπει να κάνετε για να παρακολουθήσετε Netflix offline:

  • Επιλέξτε την σειρά ή ταινία που θέλετε να κατεβάσετε στην εφαρμογή Netflix.
  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω και αναζητήστε το εικονίδιο “Λήψη”, ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω. Για μια τηλεοπτική εκπομπή, θα βρίσκεται δίπλα στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Για μια ταινία, θα βρίσκεται ακριβώς κάτω από την πλοκή και το καστ.
  • Πατήστε το κουμπί λήψης. Στο κάτω μέρος της οθόνης, μια γραμμή προόδου θα εμφανιστεί που θα σας ενημερώσει όταν ολοκληρωθεί η λήψη.
  • Τώρα, απλά επιστρέψετε στην εφαρμογή, ενώ είστε εκτός σύνδεσης και παρακολουθήσετε την ταινία ή σειρά που επιλέξατε χωρίς σύνδεση στο Internet. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει εντελώς στο τηλέφωνό σας την επιλεγμένη προβολή πριν αποσυνδεθείτε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS