ΑρχικήReviewsLyfieEye, η μικροσκοπική προσιτή κάμερα 360 μοιρών για smartphones

LyfieEye, η μικροσκοπική προσιτή κάμερα 360 μοιρών για smartphones

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-κάμερα

Η LyfieEye είναι μία νέα, μικροσκοπική plug-in κάμερα από την start up eCapture, που υπόσχεται να διευκολύνει τη ζωή σας. Αρχικά, συνδέεται κατ ‘ευθείαν στο τηλέφωνό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μπαταρίες για να τη φορτίσετε και δεν χρειάζεται συγχρονισμός με το Bluetooth. Στην τιμή περίπου των $ 150, είναι επίσης μια από τις πιο προσιτές επιλογές για κάμερα 360 μοιρών.

Κατά τη διάρκεια δοκιμής της, η σύνδεση μεταξύ των δύο καμερών (εμπρός και πίσω) εμφανίστηκε απρόσκοπτη. Η HD ποιότητα εικόνας της, δεν είναι τόσο έντονη όπως μερικές από τις ανταγωνιστικές της, όμως είναι επαρκής για το Facebook Live.

Η εφαρμογή της LyfieEye δείχνει μια ζωντανή εικόνα του τι τραβάει η κάμερα και σας επιτρέπει να συμπιέσετε και να δημοσιεύσετε τις δημιουργίες σας απευθείας στο κοινωνικό δίκτυο της επιλογής σας όταν τελειώσετε.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να τροποποιήσετε τα βίντεό σας, αλλά μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση μπορεί να σας επιτρέψει να περιορίσετε το πεδίο των γυρισμάτων σε μια στενότερη άποψη, είπε ο Sherwayn Tan, αντιπρόεδρος της eCapture. «Μερικές φορές θέλετε να κινηματογραφήσετε τα πάντα γύρω σας εκτός από τον εαυτό σας αν είστε ντροπαλός».

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com%2fuploads%2fcard%2fimage%2f299627%2fimg_7276

Η μόνη απογοήτευση; Η LyfieEye είναι μόνο για Android. Ο Tan εξήγησε ότι η Apple έχει αυστηρότερες απαιτήσεις και θα χρειάζονταν πολλές τροποποιήσεις  για να είναι συμβατή με iPhone, έτσι η eCapture αποφάσισε να επικεντρωθεί μόνο στο Android.

Η πρώτη παρτίδα των LyfieEyes είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει και η εκστρατεία της εταιρείας στο Kickstarter κέρδισε $ 53.957 – τα διπλά από το στόχο της.

Η κάμερα είναι επίσης διαθέσιμη για online παραγγελία και η eCapture εξετάζει το ενδεχόμενο να τις διαθέσει προς λιανική πώληση σε πόλεις στην Ασία και τη Βόρεια Αμερική.

Ο Tan είπε ότι ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη τεχνολογίας φωτογραφίας 3D ανίχνευσης στο μέλλον. Ενώ η σκηνή είναι ακόμα εν τη γενέσει, θα μπορούσε να υπάρξει πρώιμη ζήτηση από τη βιομηχανία σχεδιασμού για κάμερες που σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε ψηφιακά ένα αντικείμενο, ώστε να μπορείτε να εκτυπώσετε ένα 3D αντίγραφο αμέσως.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS