ΑρχικήinetΈρχεται το νέο ZUK Edge!

Έρχεται το νέο ZUK Edge!

Η κινέζικη εταιρεία Zuk ετοιμάζει ένα καινούριο smartphone που θα εντυπωσιάσει στους θαυμαστές της. Το λεγόμενο ZUK Edge υποστηρίζεται ότι θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του χρόνου χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία. Σύμφωνα με φήμες πιθανή εκδοχή αποτελεί η επόμενη εβδομάδα κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.lenovo-zuk-edge-price-release-date-1

Η Zuk σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο αρχικά στην Κίνα ενώ δεν έχει αναφέρει ακόμα ποιες άλλες χώρες θα έχουν το πλεονέκτημα απόκτησης του.

Ας ρίξουμε μια ματιά όμως στις προδιαγραφές του νέου ZUK Edge αν και μπορούμε ήδη να συμπεράνουμε πολλά από το γεγονός ότι το καινούριο smartphone έχει εγκριθεί από την TENAA, την κινέζικη Ρυθμιστική Επιτροπή.

Το ZUK Edge θα είναι εξοπλισμένο με έναν τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 821 επεξεργαστή σε συνδυασμό με μια Adreno 530 μονάδα γραφικών. Θα διαθέτει επιπλέον  6GB μνήμη RAM καθώς και 64GB εσωτερική μνήμη. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αναφορά σχετικά με την υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση μνήμης. Γνωρίζουμε επίσης ότι το ZUK θα διαθέτει 5,5 ιντσών οθόνη με υποστήριξη ανάλυσης full HD (1080p), πισινή κάμερα 13-megapixel με LED flash και μπροστινή κάμερα 8-megapixel.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νέο smartphone θα τρέχει με σύστημα λογισμικού Android 7.0 Nougat και θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3.000 mAh η οποία θα υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης Quick Charge 3,0.

Χάρη σε εικόνα που αναρτήθηκε πρόσφατα στο Weibo, το νέο ZUK Edge  πιθανότατα να διαθέτει μεταλλικό unibody σχεδιασμό καθώς και bezel-less οθόνη. Η πληροφορία αυτή όμως δεν είναι επιβεβαιωμένη οπότε θα πρέπει να περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση της Zuk για να είμαστε σίγουροι.ZUK Edge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS