ΑρχικήReviewsΛίγα λόγια για το νέο Galaxy C7 Pro!

Λίγα λόγια για το νέο Galaxy C7 Pro!

Η διαθεσιμότητα της Galaxy C Pro σειράς συνήθως περιορίζεται στην κινέζικη αγορά αν και μερικές φορές η Samsung επιλέγει να τη κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες. Το Galaxy C9 Pro για παράδειγμα, έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα στην Κίνα χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες περί διαθεσιμότητας σε άλλες χώρες. Στον αντίποδα το Galaxy C7 Pro πιθανότατα να έχει διαφορετική τύχη καθώς έχει αναλάβει την προώθηση του η ινδιάνικη εταιρεία εισαγωγών-εξαγωγών της Κίνας, Zauba.Galaxy C7 Pro
Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις προδιαγραφές του νέου Galaxy C7 Pro, γνωστό και ως Samsung SM-C5010 για να είμαστε ενημερωμένοι σε περίπτωση κυκλοφορίας του και στην Ελλάδα.

Το Galaxy C7 Pro θα προσφέρει μια 5.7 ιντσών Super AMOLED οθόνη με full HD (1080p) ανάλυση. Επιπλέον, το επικείμενο smartphone θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το home button καθώς και dual-SIM υποστήριξη. Θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 625 επεξεργαστή με RAM 4GB. Πιθανότατα να προσφέρει εσωτερική μνήμη 16GB ή 32GB μαζί με υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση μνήμης.

Το Galaxy C7 Pro έχει μεταλλικό σώμα πάχους 6.7 χιλιοστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο smartphone θα διαθέτει πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας συμπεριλαμβανομένου 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS και NFC υποστήριξη για Samsung Pay. Θα τρέχει σε Android 6.0.1 σύστημα λογισμικού και θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3,300 mAh.samsung-galaxy-c7-pro-appears-in-benchmark-with-specs-in-tow-510525-2

Σύμφωνα με φήμες η εταιρεία κολοσσός της Κίνας προγραμματίζει την επίσημη παρουσίαση του Galaxy C7 Pro το Δεκέμβριο μαζί με το εξίσου εντυπωσιακό Galaxy C5 Pro. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία σχετικά με την τιμή κόστους του νέου smartphone. Αναμένουμε λοιπόν την Samsung να μας διαφωτίσει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS