ΑρχικήinetΗ Domino’s της Ιαπωνίας εκπαιδεύει τάρανδους για … παράδοση πίτσας!

Η Domino’s της Ιαπωνίας εκπαιδεύει τάρανδους για … παράδοση πίτσας!

 

pizza-reindeer-768x579-τάρανδουςΑπό όλες τις παραδόσεις των ΗΠΑ που έχει υιοθετήσει η Ιαπωνία, τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερη. Και τώρα μία εταιρεία πηγαίνει ακόμα ένα βήμα παραπέρα, εκπαιδεύοντας τάρανδους ώστε να παραδίδουν πίτσα κατά τη διάρκεια των γιορτών!

Όχι, δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σας, πραγματικά το διαβάσατε αυτό. Η Domino’s Pizza της Ιαπωνίας, έχει αρχίσει να εκπαιδεύει τάρανδους που θα τραβούν έλκηθρα, τα οποία θα μεταφέρουν φρέσκια πίτσα σε όλη τη χώρα.

Εκτός από την προφανή προσπάθεια να συνδέσουν τον Άγιο Βασίλη με την πίτσα, η ιδέα για τους τάρανδους ήρθε και ως ένας τρόπος για να συνεχίσει η εταιρεία να είναι σε θέση να παραδώσει τις πίτσες της κατά τη διάρκεια των χιονισμένων ημερών, όταν η χρήση ενός ποδηλάτου είναι λιγότερο πρακτική για τη μεταφορά.

Κάθε έλκηθρο που θα τραβάει ένας τάρανδος, θα είναι εξοπλισμένο με GPS Driver Tracker της εταιρείας, ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν τους delivery boys σε πραγματικό χρόνο, καθώς κάνουν τις παραδόσεις. Στην περίπτωση των παραδόσεων με τάρανδους, τα εικονίδια στο χάρτη της εφαρμογής θα παρουσιάζουν ένα τάρανδο, ξεκινώντας από τον Δεκέμβριο.

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com%2fuploads%2fcard%2fimage%2f297576%2fdeer2

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία παρουσίασε ένα βίντεο σχετικά με το πώς γίνεται η εκπαίδευση των ταράνδων. Και ενώ η αρχική κατάρτιση φαίνεται κάπως περίεργη, μέχρι το τέλος του βίντεο, η εικόνα του ταράνδου να τραβάει ένα έλκηθρο με πίτσες φαίνεται εκπληκτικά φυσιολογική.

Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να ντύσουν όλα τα άτομα που παραδίδουν πίτσα  με ρούχα Άη Βασίλη και να παρακολουθήσουν τις πωλήσεις πίτσας στην Ιαπωνία να εκτοξεύονται μέχρι τα Χριστούγεννα!

Τώρα και οι υπόλοιπες χώρες αναρωτιούνται, πότε θα ξεκινήσει και εκεί αυτός ο γιορτινός τρόπος παράδοσης?

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS