ΑρχικήReviewsΤο νέο μοναδικό ξύλο κοπής Frankfurter Brett Ultimate

Το νέο μοναδικό ξύλο κοπής Frankfurter Brett Ultimate

workbench-cutting-board-2-min-κοπής

Οι Johannes Schreiter και Joseph Schreiter έχουν εμφανιστεί για ακόμα μια φορά στο Kickstarter και έχουν ήδη κερδίσει πάνω από $ 100.000 για να προχωρήσουν σε παραγωγή του νέου Frankfurter Brett ξύλου κοπής.

Αυτός ο πλήρως εξοπλισμένος πάγκος κοπής, έχει τα πάντα, από βάση για iPad μέχρι και ξεχωριστά τμήματα, για κάθε ψιλοκομμένο συστατικό.

Οι δημιουργοί της σειράς των Frankfurter Brett εξηγούν λίγο περισσότερα για την έμπνευση, τις λειτουργίες και το σχεδιασμό του ξύλου κοπής.

«Από τότε που ξεκίνησε πέρυσι, κάναμε ό, τι κάνουν οι περισσότερες νέες εταιρείες, αφού χρηματοδοτούνται: Έχουμε δημιουργήσει την εταιρεία μας, ιδρύσαμε αλυσίδες εφοδιασμού και μάθαμε πάρα πολλά για τη διαχείριση της ποιότητας και των γραμμών παραγωγής.

Αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι έχουμε πουλήσει πάνω από 1100 πάγκους εργασίας μας και έχουμε μια πολύ καλή φήμη τόσο για την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Πραγματικά νοιαζόμαστε για κάθε έναν από τους πελάτες μας ξεχωριστά και αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο είμαστε υπερήφανοι είναι ότι επικοινωνούμε καλά μαζί τους. (Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του πρώτου έτους, μπορούμε να σκεφτούμε μόνο 1 πελάτη που χάσαμε και εξακολουθούμε να αισθανόμαστε άσχημα γι ‘αυτό).

Οπότε, εάν προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα ή ακόμα και αν κάνουμε πολύ άσχημα λάθη, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο γι ‘αυτό και θα προχωρήσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια.»

Ο πάγκος κοπής εξυπηρετεί πολλές από τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου τρόπου μαγειρέματος, καθώς παρέχει πολλά διαφορετικά εξαρτήματα σε ένα. Εκτός από το ίδιο το ξύλο κοπής, παρέχει επίσης θήκη για να τοποθετήσετε ένα tablet ώστε να βλέπετε συνταγές, καθώς και μπολάκια για κάθε συστατικό ξεχωριστά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS