ΑρχικήUpdatesΤο WhatsApp επιτρέπει να παρακολουθήσετε βίντεο χωρίς λήψη

Το WhatsApp επιτρέπει να παρακολουθήσετε βίντεο χωρίς λήψη

378ab2f400000578-3758055-image-a-20_1472127175743-WhatsApp

Στον απόηχο της κυκλοφορίας των μεγάλων νέων χαρακτηριστικών του, το WhatsApp έχει επίσης κυκλοφορήσει μία μικρή αλλά χρήσιμη επιλογή, που μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία παρακολούθησης βίντεο στην πλατφόρμα του.

Το WhatsApp δεν απαιτεί πλέον από τους χρήστες του να ολοκληρώσουν το κατέβασμα ενός βίντεο για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν. Όπως γίνεται και με το YouTube και πολλές άλλες υπηρεσίες streaming, τα βίντεο μπορούν τώρα να παίξουν κανονικά σαν να τα είχατε κατεβάσει.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο WhatsApp για την εφαρμογή Android, με τους υπόλοιπους χρήστες να λαμβάνουν αυτή τη δυνατότητα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι χρήστες είχαν συχνά παραπονεθεί σχετικά με το πώς η υπηρεσία χειριζόταν την κοινή χρήση βίντεο στις εφαρμογές του instant messaging και φωνητική κλήση. Το νέο χαρακτηριστικό θα σας εξοικονομήσει μερικά δευτερόλεπτα που θα σπαταλούσατε στη λήψη του βίντεο. Ωστόσο όπως θα διαπιστώσει κανείς αυτό δεν είναι κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα απαραίτητο.

«Τώρα δεν χρειάζεται να περιμένω ούτε ένα λεπτό για να καταλάβω αν ένα βίντεο είναι ανούσιο και ηλίθιο. Είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό» δήλωσε ο Chaitanya Tapase από το Μουμπάι στην Ινδία.

Το WhatsApp, το οποίο σε γενικές γραμμές έχει διατηρήσει μια αργή και σταθερή προσέγγιση σχετικά με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί να προσθέσει στην εφαρμογή του, έχει περάσει στην επίθεση, προσθέτοντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του τον τελευταίο καιρό. Νωρίτερα αυτό το μήνα, εισήγαγε τη δυνατότητα βίντεο κλήσης. Επίσης κάνει δοκιμές πάνω σε ένα χαρακτηριστικό τύπου Snapchat Stories.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS