ΑρχικήUpdatesΤο Facebook βοηθάει να βρείτε το κοντινότερο δωρεάν WiFi hotspot

Το Facebook βοηθάει να βρείτε το κοντινότερο δωρεάν WiFi hotspot

facebook-wifi-δωρεάν

Το χαρακτηριστικό του Facebook Wi-Fi Discovery, σας δείχνει πού μπορείτε να βρείτε δωρεάν και δημόσια Wi-Fi!

Πολύ σύντομα ίσως δεν είναι πια απαραίτητο να κατεβάσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή ή ιστοσελίδα για να βρούμε δωρεάν δημόσια WiFi hotspots. Το Facebook φέρνει ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν δημόσια και δωρεάν WiFi hotspots μέσα από το App / website.

Το νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Wi-Fi Discovery είναι υπό δοκιμή και έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει σημεία όπου οι χρήστες Facebook μπορούν να έχουν πρόσβαση δωρεάν σε Wi-Fi. Η δοκιμή αυτή τη στιγμή πραγματοποιείτε σε επιλεγμένες χώρες και θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο από τον επόμενο μήνα.

Όπως δήλωσε κι ένας εκπρόσωπος του Facebook: “Για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μείνουν συνδεδεμένοι με τους φίλους και τις εμπειρίες που τους ενδιαφέρουν, έχουμε κυκλοφορήσει ένα νέο χαρακτηριστικό που εντοπίζει τα ανοιχτά δίκτυα Wi-Fi που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση”.

Η λειτουργία Wi-Fi Discovery του Facebook παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από τον Matt Navarra στο iPhone του.

enable-find-wi-fi

Από ότι φαίνεται, το νέο χαρακτηριστικό γίνεται διαθέσιμο μόνο στο Facebook iOS app για τώρα. Ενημερώστε στην πιο πρόσφατη έκδοση του Facebook App στο iPhone σας και βρείτε μέσα από τις επιλογές του μενού σας το ” Enable Find Wi-Fi “. Εάν η χώρα σας είναι στη λίστα των επιλεγμένων, θα το βρείτε εκεί. Αλλάξτε τη ρύθμιση έτσι ώστε να είναι ενεργοποιημένη και η εφαρμογή θα ανιχνεύσει κοντινά μέρη με ΔΩΡΕΑΝ σημεία πρόσβασης WiFi. Όχι μόνο θα σας δείξει την τοποθεσία, αλλά και πόσο καιρό θα χρειαστείτε για να φτάσετε εκεί και το δίκτυο που μπορείτε να συνδεθείτε.

Για να λειτουργήσει το Facebook WiFi Discovery, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την τοποθεσία σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS