ΑρχικήinetΤα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι gadgets!

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι gadgets!

Νοέμβριος ακόμα και φίλοι, κοπέλα, μητέρα, αδερφή και λοιποί συγγενείς σας υπενθυμίζουν διακριτικά ότι πρέπει να βάλετε το χέρι σας βαθιά στη τσέπη για να τους ικανοποιήσετε με το χριστουγεννιάτικο τους δώρο. Μην σκάτε! Για εσάς τους λάτρεις της τεχνολογίας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με έξυπνα και πρωτότυπα gadgets που ελπίζουμε να τα αγαπήσουν.summer-gadgets

Scanomat TopBrewer

Η βρύση Scanomat TopBrewer αποτελεί ότι πιο έξυπνο κυκλοφορεί. Εγακαταστήστε την απαιτούμενη εφαρμογή στο smartphone σας και και δώστε εντολή να παρασκευάσει οποιοδήποτε ρόφημα επιθυμείτε.

TCL Xess

Η μικρότερη τηλεόραση για την κουζίνα. Διαθέτει φωνητικές εντολές για προφορικές απαντήσεις, βίντεο και οδηγίες κειμένου για τις συνταγές φαγητών  που θέλετε να σας ετοιμάσει η μητέρα σας.

Scott eVest OTG Jacket

Έχετε κουραστεί τα άτομα που σε κάθε βόλτα σας δίνουν να κρατάτε το κινητό τους, τα κλειδιά τους, ακόμα και το λάπτοπ τους; Το καταλληλότερο δώρο γι’ αυτούς είναι το Scott eVest OTG Jacket. Διαθέτει 29 κρυμμένες τσέπες στο εσωτερικό τους, δύο έκ των οποίων αρκετά μεγάλες να χωρέσουν και φορητό υπολογιστή.

Power Mitt 2.0 Oven Mitt

Εμπνευσμένο από το Power Mitt της Nintendo, το Power Mitt 2.0 Oven Mitt είναι το απόλυτο γάντι-gadget που σας προστατεύει από την θερμότητα και σας επιτρέπει να ελέγχετε τον φούρνο σας από τα ενσωματωμένα πλήκτρα που διαθέτει.

Tudor Games Electric Football

Το ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι προσφέρει μια διασκεδαστική και πρωτότυπη εμπειρία. Συνδυάζει το παραδοσιακό παιχνίδι με καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως αόρατες σφήνες και λεπτομερή ανάλυση των συνόλων της ομάδας.

Αν δεν μείνουν ευχαριστημένοι και με αυτά, ένα είναι το μόνο σίγουρο, η τεχνολογία σηκώνει τα χέρια ψηλά!

gadgetss

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS