ΑρχικήinetΜε το νέο «X-ray vision» της Amazon, τίποτα δε μένει κρυφό!

Με το νέο «X-ray vision» της Amazon, τίποτα δε μένει κρυφό!

1469373_1448468065-Amazon

Η Amazon δίνει στην εφαρμογή της ένα νέο χαρακτηριστικό, για να σας βοηθήσει να δείτε τι υπάρχει μέσα στα πακέτα σας.

Η εταιρεία ενημέρωσε πρόσφατα την εφαρμογή για iPhone της, με ένα νέο χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί την κάμερα του τηλεφώνου σας για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι είναι μέσα στα πακέτα σας χωρίς να τα ανοίξετε.

Όπως λέει και το όνομά της, το “Package X-Ray,” χρησιμοποιεί την κάμερα του iPhone σας για να σαρώσει το barcode στη συσκευασία. Μόλις σαρωθεί, η εφαρμογή θα δείξει ποιες από τις παραγγελίες σας είναι μέσα.

Μπορείτε να τη δοκιμάσετε και μόνοι σας, αν έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS app της εταιρείας (δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι σχετικά με τη διαθεσιμότητα για τα Android) πατώντας το εικονίδιο της κάμερας δίπλα στη γραμμή αναζήτησης και επιλέγοντας “Package X-Ray.”

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com%2fuploads%2fcard%2fimage%2f290974%2fscreen_shot_2016-11-19_at_10-43-51_am

Ενώ ομολογουμένως δεν είναι τόσο φοβερό όπως η πραγματική όραση με ακτίνες Χ, η λειτουργία θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τα ψώνια των διακοπών – ειδικά αν προσπαθείτε να κρατήσετε μια συγκεκριμένη παραγγελία μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ακόμα κι αν παραγγείλετε πολλαπλές παραγγελίες ταυτόχρονα, η Amazon δεν έχει πάντα όλα τα στοιχεία πακεταρισμένα μαζί, οπότε θα μπορούσατε να έχετε πολλαπλά πακέτα να εμφανίζονται ταυτόχρονα.

Η εταιρεία βέβαια ήδη ετοιμάζεται για την Μαύρη Παρασκευή (black Friday) με εκπτώσεις σε Echo, Kindle και συσκευές Fire TV, καθώς και τηλεοράσεις και άλλα ηλεκτρονικά. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε όσο θέλετε, χωρίς να ανησυχείτε για την παρακολούθησή τους όταν όλα φτάνουν στην πόρτα σας!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS