ΑρχικήinetΈνα ταξίδι απαιτεί τις καλύτερες εφαρμογές!

Ένα ταξίδι απαιτεί τις καλύτερες εφαρμογές!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Φτιάχνετε βαλίτσες αλλά μήπως να “φτιάξετε” και το κινητό σας πριν κλείσετε την πόρτα; Σίγουρα θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μερικές εφαρμογές που θα σας φανούν χρήσιμες στην νέα σας εξόρμηση. Οι περισσότεροι από εσάς ήδη διαθέτετε τα βασικά, δηλαδή Uber, Google Trips και Google Translate. Εμείς σήμερα σας προτείνουμε άλλες πέντε τις οποίες πρέπει να έχει ένας ταξιδιώτης που σέβεται τον εαυτό του!ταξίδι ταξίδι

Wikitude

Μαζί του θα είστε πάντα διαβασμένοι! Δεν γνωρίζετε τι είδους ζώο είναι αυτό που στέκεται καμαρωτό μπροστά σας; Τραβήξτε το με την φωτογραφική κάμερα του κινητού σας και η εφαρμογή θα σας διαφωτίσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Detour                   

Ο πιο ευχάριστος ξεναγός σας. Φορέστε τα ακουστικά σας, πληκτρολογήστε την τοποθεσία και αφήστε το Detour να κάνει όλη την δουλεία ενώ εσείς απολαμβάνεται την πόλη.

Rome2rio

Αποφασίσατε την τελευταία στιγμή να πάτε σε εκείνη την περιοχή που σας έλεγαν όλοι ότι δεν πρέπει να χάσετε αλλά δεν έχετε ιδέα που βρίσκετε; Το Rome2rio σας έχει την λύση καθώς βρίσκει για εσάς τη συντομότερη και καλύτερη διαδρομή για την τοποθεσία που επιθυμείτε.

 Maps.me

Χάρη στο Maps.me μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες για οποιαδήποτε τοποθεσία και να τους χρησιμοποιήσετε ακόμα και όταν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Μην ξεχνάτε ότι το “zoom” και το “swip” λειτουργούν σε υψηλότερες ταχύτητες απ’ ότι στους διαδικτυακούς χάρτες.

LoungeBuddy

Για τέλος σας κρατήσαμε την πιο πρακτική εφαρμογή απ’ όλες. Το LoungeBuddy είναι το εργαλείο που σας δίνει την δυνατότητα να βρίσκετε στην προγραμματισμένη πτήση την καλύτερη θέση για εσάς μέσα σε λίγα λεπτά. Απαριθμεί τις επιλογές κοντά στη πύλη σας με τις ώρες, τις ανέσεις και την τακτική πρόσβασης.ταξίδι ταξίδι

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS