ΑρχικήbusinessΜετά το selfie stick, τώρα και selfie bottle!

Μετά το selfie stick, τώρα και selfie bottle!

coca-cola-selfie-bottle

Η Coca-Cola έχει αναπτύξει ένα μπουκάλι με ενσωματωμένη κάμερα στη βάση του!

Η τρέλα των selfie έχει αγγίξει όλους σχεδόν τους ιδιοκτήτες smartphone! Εάν το selfie stick δεν ήταν αρκετό για να ικανοποιήσει την ανάγκη ορισμένων για τη λήψη selfie και το πστάρισμά τους στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, μπορούν τώρα να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας ένα “selfie bottle”ή αλλιώς ένα ειδικό μπουκάλι Coca-Cola με ενσωματωμένη κάμερα στη βάση του.

Το μπουκάλι εκτός από την κάμερα περιλαμβάνει ακόμα και έναν αισθητήρα ο οποίος ανιχνεύει πότε η φιάλη γέρνει 70 μοίρες κατά τη διάρκεια μιας γουλιάς, στο σημείο όπου η κάμερα θα τραβήξει την ιδανική φωτογραφία του χρήστη ενώ πίνει.

Χρησιμοποιώντας το Coca-Cola “selfie bottle” έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε τον εαυτό σας και μπορείτε να το μοιραστείτε άμεσα με τους φίλους σας σε online πλατφόρμες όπως το Snapchat, το Facebook και το Instagram.

coca-cola-selfie-bottle-796x529

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, το μπουκάλι της Coca-Cola είναι εξοπλισμένο με μια ενσωματωμένη κάμερα στη βάση του και διαθέτει έναν αισθητήρα για την ανίχνευση της σωστής γωνίας, ώστε να τραβάει τη φωτογραφία  του χρήστη ενώ αυτός πίνει από το μπουκάλι, φροντίζοντας βέβαια να φαίνεται καθαρά και η επωνυμία της εταιρίας.

Το “selfie bottle” έχει επινοηθεί από την ομάδα Gefen, για την εκστρατεία της Coca-Cola Summer Love – τη μεγαλύτερη υπαίθρια εκδήλωση της εταιρίας στο Ισραήλ.

“Οι χρήστες κάνουν tag τον εαυτό τους και τους φίλους τους στις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Coca-Cola. Είναι πραγματικά ένα καλό κόλπο που κάνει τους ανθρώπους πιο ενεργούς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, γνωρίζοντας ότι μπορούν να μοιραστούν τις ιδιαίτερες στιγμές τους, απλώς πίνοντας το αγαπημένο τους αναψυκτικό ” δήλωσε η Coca-Cola.

Η Coca-Cola έχει πει ότι το ειδικό μπουκάλι για selfie είναι περιορισμένης έκδοσης και δεν θα πωλείται στα καταστήματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS