ΑρχικήbusinessΗ Microsoft σταματάει την υποστήριξη για το Office 2007

Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη για το Office 2007

Η Microsoft ετοιμάζεται να σταματήσει την υποστήριξη για το Office 2007 μέσα στο επόμενο έτος. Χωρίς αμφιβολία, πολλοί χρήστες και εταιρείες θα αρχίσουν να αναζητήσουν νέο λογισμικό, όπως συμβαίνει κάθε φορά που η Microsoft σταματάει την υποστήριξη για κάποιο από τα προϊόντα της.

Βέβαια πάρα πολλοί εξακολουθούν να ελπίζουν ότι η Microsoft θα επεκτείνει την υποστήριξη του λογισμικού πέραν της ημερομηνίας που έχει ανακοινώσει, όπως συνέβη και με τα Windows XP. Προς το παρόν όμως η εταιρεία αναφέρει σε μια δήλωσή της ότι από τον Οκτώβριο του 2017 δεν θα υπάρχει κάποιος τρόπος ενημέρωσης του Office 2007 και έτσι δεν θα λαμβάνει patches ασφαλείας.

Office

Ο σκοπός της εταιρείας είναι προφανώς να πείσει περισσότερους χρήστες να στραφούν στο Office 365 ή σε κάποια νεότερη έκδοση της σουίτας, όπως το Office 2016.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, είναι ότι η Microsoft δεν θα προσφέρει επιπλέον custom υποστήριξη πέρα από την προθεσμία που ανακοίνωσε, όπως το είχε κάνει στο παρελθόν σε υπηρεσίες όπως το State Department.

Τα προϊόντα του Οffice 2007 θα σταματήσουν να υποστηρίζονται κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών, σύμφωνα με τη πολιτική του Microsoft Lifecycle. Μετά από αυτές τις ημερομηνίες λήξης υποστήριξης, δεν θα προσφέρουμε επιπλέον custom υποστήριξη σε καμία έκδοση προϊόντων του Office (Exchange Server, Οffice Suites, SharePoint Server, Οffice Communications Server, Lync Server, Skype for Business Server, Project Server και Visio)“, αναφέρει η εταιρεία.

“Στο παρελθόν προσφέραμε επιπλέον υποστήριξη για ένα υποσύνολο προϊόντων του Office σε πελάτες με Premier συμβόλαια υποστήριξης. Έχουμε δει όμως ότι η ζήτηση για προσαρμοσμένη υποστήριξη μειώνεται, καθώς οι περισσότεροι μας πελάτες κινούνται προς το Οffice 365.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS