ΑρχικήTop Picks3 Top Εναλλακτικές λύσεις του KickassTorrents

3 Top Εναλλακτικές λύσεις του KickassTorrents

17345-702x336-Kickass

Το KickassTorrents που ήταν μια φορά κι έναν καιρό ο βασιλιάς των torrents, έριξε τίτλους τέλους τον Ιούνιο, με όλους τους επίσημους τομείς ΚΑΤ Torrent συμπεριλαμβανομένων των kickasstorrents.com, kastatic.com, thekat.tv, kat.cr, kickass.to, kat.ph και kickass.cr να έχουν κατασχεθεί και τον ιδιοκτήτη του, Artem Vaulin, να αντιμετωπίζει δικαστήριο. Μετά από τη μήνυση που δέχτηκε, η κοινότητα των torrents έχει χάσει κάθε ελπίδα ότι το KickassTorrents θα επιστρέψει, γι’αυτό άρχισαν να ψάχνουν για εναλλακτικές λύσεις.

Παρακάτω λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε τις 3 κορυφαίες ιστοσελίδες torrent που έχουν προτιμηθεί μετά το KickassTorrents:

  1. Το Pirate Bay (Alexa rank-137) / Αποτελεί την πιο δημοφιλή εναλλακτική λύση για το KickassTorrents

Το Pirate Bay ξεκίνησε το ταξίδι το 2003 και από τότε έχει αντιμετωπίσει πολλά σκαμπανεβάσματα με τους συν-ιδρυτές του να συλλαμβάνονται και να αντιμετωπίζουν αγωγές αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Έκανε μάλιστα μια δυναμική επιστροφή μετά την εισβολή της σουηδικής αστυνομίας στο κέντρο δεδομένων του στο Nacka και συνέλαβε έναν από τους admins το 2014. Το Pirate Bay είναι ευρέως γνωστό ως HYDRA λόγω της ικανότητάς του να χρησιμοποιεί εναλλακτικά domains.

  1. ExtraTorrent (Alexa rank-212)

Το ExtraTorrent είναι γνωστό ως μια ιστοσελίδα torrent με ένα μεγάλο σχέδιο και διασύνδεση που το καθιστά ευκολότερο για την αναζήτηση του περιεχομένου με την κατάλληλη κατηγορία λίστας. Το ExtraTorrent διατήρησε την 3η θέση του στη λίστα των κορυφαίων πιο δημοφιλών ιστοσελίδων torrent, αρχής γενομένης από το 2015. Αυτή η περιοχή είναι επίσης το σπίτι των πιο δημοφιλών ομάδων απελευθέρωσης torrent συμπεριλαμβανομένων των ETTV και ETRG.

  1. YTS aka YIFY (Alexa rank-405)

Το YTS.ag δεν είναι η αυθεντική YTS ή YIFY ομάδα, αλλά ένας κλώνος που τα καταφέρνει εξίσου καλά. Μετά τη διάλυση του αρχικού YIFY / YTS, αυτή η ιστοσελίδα πήρε τη θέση της και από τότε έχει κερδίσει πολύ δημοτικότητα με τη μοναδική της εμφάνιση.

Σημείωση: το Torrentz έκλεισε τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους και από τότε έχει χάσει το τη θέση του από τις κορυφαίες ιστοσελίδες torrent

Προτείνουμε μην χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ιστοσελίδα καθρέφτη ή πληρεξουσίου του KickassTorrents, καθώς καμία δεν είναι γνήσια και μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας με επιβλαβή malware. Ωστόσο, εάν ακόμα ψάχνετε για ένα κλώνο του KickassTorrents, δοκιμάστε τις παρακάτω ιστοσελίδες

kat.how/

katcr.to/

kat.am/

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS