ΑρχικήinetΟ κλέφτης ενός Galaxy Note 7 έκλεψε το λάθος τηλέφωνο!

Ο κλέφτης ενός Galaxy Note 7 έκλεψε το λάθος τηλέφωνο!

screen-shot-2-800x530-min-κλέφτης

Αυτός ο κλέφτης πιθανότατα πήρε ένα πολύτιμο μάθημα να μην παίρνει ό, τι δεν του ανήκει

Είναι πολύ δύσκολο να μην παρατηρήσει κανείς ένα Galaxy Note 7. Από τη μεγάλη κυρτή του οθόνη μέχρι και το εξαιρετικό του φινίρισμα, όλα προδίδουν ότι πρόκειται για ένα αρκετά ακριβό smartphone. Ένας κλέφτης πίστευε ότι μπορούσε να επωφεληθεί στο έπακρο από την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να αρπάξει ένα τέτοιο κινητό, αλλά αυτό που δεν συνειδητοποίησε ήταν ότι το smartphone που ήταν έτοιμος να κλέψει ήταν ένα Galaxy Note 7. Η Samsung νωρίτερα ξεκίνησε μια παγκόσμια ανάκληση του μοντέλου Note 7 της, λόγω των  smartphones της που τυλίχθηκαν στις φλόγες και κατέστρεψαν την προσωπική περιουσία κάποιων ανθρώπων.

Η κλοπή έλαβε χώρα στην Κίνα, μέσα σε ένα internet café. Ο ιδιοκτήτης του smartphone ήταν απασχολημένος παίρνοντας έναν υπνάκο και αφήνοντας το ακριβό Galaxy Note 7 του ορατό σε αδιάκριτα μάτια, γεγονός που σήμαινε ότι το τηλέφωνο σύντομα θα έφευγε από την κατοχή του. Ευτυχώς γι ‘αυτόν, το Note 7 του διέθεται μπαταρία «ασφαλείας» και λίγο μετά αφότου ο κλέφτης έφυγε χαρούμενος με το νέο ακριβό του Android απόκτημα, αυτό εξερράγη δίνοντάς του ένα μάλλον τραυματικό μάθημα!

note7-recall-min

Ενώ η Samsung έχει πει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Galaxy Note 7 μονάδων έχουν ανακληθεί, κάποιοι φαίνεται πως συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το smartphone τους, παρά τα αδιάκοπα αιτήματα και τις προειδοποιήσεις που πραγματοποιούνται από την εταιρεία. Για να κατευνάσει τους ιδιοκτήτες Galaxy Note 7, η εταιρεία πρόκειται επίσης να παρέχει εκπτώσεις για το επερχόμενο Galaxy S8. Προς το παρόν, αν ακόμα δεν έχετε ανταλλάξει το Galaxy Note 7 σας, θα πρέπει να το κάνετε γρήγορα, καθώς ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο θύμα του!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS