ΑρχικήReviewsΠληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας με ένα μόνο καλώδιο

Πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας με ένα μόνο καλώδιο

1cables-καλώδιο

Πόσες φορές δεν έχουμε πασχίσει να βρούμε το σωστό καλώδιο που θα συνδέσει το smartphone μας με άλλες συσκευές;

Τώρα υπάρχει λύση και μάλιστα σε ένα μόνο καλώδιο! Το νέο ενιαίο καλώδιο που έχει δημιουργηθεί τόσο για συσκευές Android όσο και iOS, το οποίο είναι ικανό να παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές επιλογές συνδεσιμότητας για τις κινητές συσκευές μας.

Δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης του τηλεφώνου μας με το φορτιστή του, σε μια θύρα USB-C, σε εξωτερικές συσκευές όπως ελεγκτές παιχνιδιών, πληκτρολόγια και κάμερες, καθώς και τη σύνδεση του smartphone ή του tablet σε έναν υπολογιστή για συγχρονισμό δεδομένων.

Το 1Cables είναι το πρώτο καλώδιο συγχρονισμού δεδομένων στον κόσμο. Σπάει τους περιορισμούς σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα του κινητού τηλεφώνου, με τη σύνδεση σε πολλαπλές συσκευές με ένα μόνο καλώδιο μέσα από μια μοναδική, 2-σε-1, αρσενική / θηλυκή εναλλασσόμενη υποδοχή που έχει σχεδιαστεί για smartphones.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας σε μια φωτογραφική μηχανή για να συγχρονίσετε φωτογραφίες και βίντεο, ενώ μπορείτε επίσης να συνδέσετε το κινητό σας με πολλές άλλες εξωτερικές συσκευές, όπως ένα ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο ή joystick. Μπορείτε ακόμα να συνδέσετε και το κινητό σας σε ένα άλλο κινητό τηλέφωνο που έχει μείνει από μπαταρία και να το φορτίσετε. Σας επιτρέπει να εργάζεστε στο smartphone σας όπως σε έναν υπολογιστή.

Ως μετασχηματιστικής υποδοχή USB, η απεριόριστη επέκταση της λειτουργίας του 1CABLES είναι δυνατή μέσω της άμεσης μετατροπής μεταξύ αρσενικών και θηλυκών υποδοχών με ένα μόνο διακόπτη. Πατήστε το κουμπί προς τα κάτω, για να μεταβείτε σε ένα θηλυκό βύσμα USB – τώρα γίνεται ένα καλώδιο απεριόριστων, πολλαπλών λειτουργιών που μπορεί να συνδεθεί με πολλές εξωτερικές συσκευές. Πατήστε το κουμπί προς τα πάνω και θα μεταβείτε σε ένα αρσενικό βύσμα USB για να μετατραπεί σε ένα καλώδιο συγχρονισμού δεδομένων.

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82

Το 1Cables έχει ξεκινήσει από το Kickstarter αυτή την εβδομάδα και αναμένετε να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2016.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS