ΑρχικήReviewsΤώρα μπορείτε να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε Jukebox

Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε Jukebox

electric-Jukebox-tv-dongle

Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να ακούτε μουσική συνεχούς ροής χωρίς να είστε αναγκασμένοι να πληρώνεται μια μηνιαία συνδρομή, τότε μπορεί να ενδιαφέρεστε για μια νέα συσκευή που ονομάζεται Electric Jukebox και είναι τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην τιμή των £ 169.

Για να είστε σε θέση να επωφεληθείτε από το νέο dongle Electric Jukebox, χρειάζεστε απλά μια εφεδρική σύνδεση HDMI είτε στην τηλεόραση ή στο ηχοσύστημά σας. Παρακολουθήστε το παρακάτω διαφημιστικό βίντεο για να μάθετε περισσότερα για αυτή τη νέα υπηρεσία, η οποία είναι διαθέσιμη χωρίς συνδρομή.

Ξεκινήστε το music streaming αβίαστα … Το ηλεκτρικό Jukebox κάνει και πάλι το music streaming διασκέδαση. Απλά συνδέστε το στην τηλεόρασή σας, συνδεθείτε με το Wi-Fi και επιλέξτε ανάμεσα από εκατομμύρια τραγούδια. Απλό και διασκεδαστικό! Το ηλεκτρικό Jukebox είναι ad-free και δεν απαιτεί μηνιαία συνδρομή.

Εκατοντάδες μουσικά κανάλια και mixtapes από τραγουδιστές όπως οι Sheryl Crow, Robbie Williams, Alesha Dixon και Stephen Fry. Φτιάξτε τη δική σας συλλογή από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, άλμπουμ και τραγούδια. Χρησιμοποιήστε Voice Search για να βρείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, άλμπουμ και τραγούδια αμέσως.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια τηλεόραση με θύρα HDMI, το οποίο υπάρχει σχεδόν σε οποιαδήποτε τηλεόραση με επίπεδη οθόνη. Η υποδοχή line-out και σύνδεση HDMI σημαίνει ότι το Electric Jukebox μπορεί να παίξει τη μουσική μέσα από καλύτερα ηχεία στο σπίτι σας, είτε πρόκειται για SoundBar, home cinema ή AV σύστημα, ηχεία Hi-Fi ή τα υπάρχοντα ηχεία της τηλεόρασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία music streaming του Electric Jukebox επισκευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μέσω στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.electricjukebox.com/

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS