ΑρχικήReviewsΛανσαρίστηκε το νέο smartphone Motorola Moto M!

Λανσαρίστηκε το νέο smartphone Motorola Moto M!

Η Motorola μόλις λάνσαρε το πρώτο της Moto M Android smartphone και επίσημα στην Κίνα. Το Handset έχει γίνει πρωτοσέλιδο της τελευταίες δύο εβδομάδες, οπότε εάν παρακολουθείτε τα νέα μας θα γνωρίζετε ήδη για το συγκεκριμένο θέμα.

motorola-moto-m-announced-with-octa-core-helio-p15-cpu-16mp-camera-no-nougat-510080-2

Το Moto M είναι διαθέσιμο για αγορά μόνο στην Κίνα προς το παρόν, αλλά μπορεί να κυκλοφορήσει και παγκοσμίως με διαφορετικό όνομα. Οι πελάτες στην Mainland μπορούν να το αγοράσουν στην τιμή των $294, η οποία είναι μια decent τιμή για μια mid-range συσκευή.

Όμως αναμένουμε το Moto M να είναι πιο ακριβό εάν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες, οπότε μην έχετε πολλές ελπίδες αν δεν μένετε στην Κίνα. Ήδη σας αναφέραμε ότι πρόκειται για ένα mid-range Android smartphone. Έρχεται με ένα αρκετά ισχυρό οκταπύρηνο MediaTek MT6755 Helio P15 επεξεργαστή, μια φθηνότερη version του Snapdragon CPUs. Επίσης το Moto M έχει 4GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερικής μνήμης επεκτεινόμενης μέσω  microSD κάρτα.

Η Motorola επίσης επιβεβαίωσε ότι η συσκευή έχει πίσω κάμερα των 16-megapixel με αυτόματη εστίαση με ανίχνευση φάσης, OIS (οπτική σταθεροποίηση εικόνας) και 4K εγγραφή βίντεο, καθώς και δευτερεύουσα κάμερα των 8-megapixel στο μπροστινό μέρος.Δυστυχώς δεν έρχεται με λειτουργικό Android 7.0 Nougat και δεν γνωρίζουμε εάν η Motorola θα αναβαθμίσει το mid-range τηλέφωνο. Το τηλέφωνο έρχεται με Android 6.0.1 Marshmallow, το οποίο δεν είναι και τόσο κακό.Το Android κινητό της Motorola διαθέτει 3.060 mAh μπαταρία και τεχνολογία φόρτισης Turbo για ταχύτερη φόρτιση. Επίσης έρχεται με θύρα USB Type-C στην κάτω πλευρά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη του.

Το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι ότι το smartphone διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με full HD (1080p) ανάλυση και σχεδιασμό unibody όλο μεταλλικό. Είναι επίσης αδιάβροχο και δεν μπορεί να διαπεραστεί από την βροχή, το οποίο όμως σημαίνει ότι δεν πρέπει να το βυθίζετε επίτηδες κάτω από το νερό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS