ΑρχικήinetMicrosoft: Ήρθε το Microsoft Pix για τα iPhone

Microsoft: Ήρθε το Microsoft Pix για τα iPhone

Η Redmond μόλις κυκλοφόρησε το Microsoft Pix, την δική της εφαρμογή κάμερας που προορίζεται για κινητά iPhone και υπόσχεται περισσότερες δυνατότητες και καλύτερη ανάλυση.Microsoft Pix

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στα χαρακτηριστικά του Microsoft Pix. Καταρχήν πρόκειται για μια εφαρμογή που μπορεί να ελέγχει αυτόματα τις ρυθμίσεις της και να διορθώνει από μόνο του την ευκρίνεια των προσώπων που εντοπίζει στις φωτογραφίες που τραβάμε. Επιπλέον,δεν επιτρέπει μόνο την δυνατότητα μαζικής λήψης αλλά στην συνέχεια προσφέρει και την επιλογή βελτίωσης των χρωμάτων, της αντίθεσης και της φωτεινότητας τους.

 Η νέα έκδοση της Microsoft δεν μένει μόνο εκεί  εφόσον επιτρέπει πλέον την βελτίωση της λευκής αντίθεσης στις live φωτογραφίες.

Σύμφωνα με αναφορές της ίδιας της εταιρείας, οι χρήστες θα μπορούν να τελούν ταυτόχρονα περισσότερες από μια λειτουργίες στο Microsoft Pix. Με άλλα λόγια θα μπορούμε να κάνουμε  “crop” “rotation” “filter” και “face enhancement” την ίδια στιγμή στη φωτογραφία μας. Μπορεί να μην θεωρείται μεγάλη αλλαγή κατά πολλούς αλλά το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία προσπαθεί να βελτιώσει την λειτουργικότητα της εφαρμογής κάνοντας την πιο εύχρηστη και ευχάριστη για τον χρήστη.

Παρατηρήθηκε όμως ότι η δυνατότητα ταυτόχρονης τέλεσης των λειτουργιών “crop” “rotation” “filter” και “face enhancement” αντιμετωπίζει μερικές δυσλειτουργίες. Συγκεκριμένα, ορισμένες φορές δεν πραγματοποιούνται σωστά όλες οι επιλογές. Επίσης οι προγραμματιστές πρέπει να διασφαλίσουν την σωστή εμφάνιση του εικονιδίου της εφαρμογής στην αρχική οθόνη των iPhone συσκευών καθώς δεν είναι λίγες οι φορές λανθασμένης τοποθέτησης αντίστοιχων εφαρμογών.

Παρά τις όποιες ατέλειες το Microsoft Pix αποτελεί την κατάλληλη εφαρμογή λήψης φωτογραφιών για όσους χρήστες iPhone προτιμούν την Microsoft για την απαθανάτιση των προσωπικών τους στιγμών.%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS