ΑρχικήbusinessΑκόμη περισσότερες εφαρμογές αφαιρούνται από το Windows Phone

Ακόμη περισσότερες εφαρμογές αφαιρούνται από το Windows Phone

Το μερίδιο αγοράς του Windows phone έχει πέσει κάτω από το όριο του 1 τοις εκατό και με την Microsoft να κρατάει το στόμα της κλειστό σε σχέση με τα σχέδια της, ήταν μόνο θέμα χρόνου μέχρι οι προγραμματιστές να αρχίσουν να φεύγουν από την πλατφόρμα.

Και μετά από αρκετές κορυφαίες εφαρμογές που απομακρύνθηκαν, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, eBay, και Amazon, αποδεικνύεται ότι οι τράπεζες μια προς μια εγκαταλείπουν τις Windows Phone εφαρμογές τους, και αποφασίζουν να εστιάσουν σε Android και iOS.

more-apps-removed-from-windows-phone-because-of-an-obvious-reason-510008-2

Η TSB τράπεζα στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει πια μια Wind0ws Phone εφαρμογή, και ένα μήνυμα της ποσταρίστηκε στο website της παρέχοντας την ίδια σύσταση σε σχεδόν κάθε άλλη παρόμοια περίπτωση: οι χρήστες που θέλουν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους από ένα Windows Phone μπορούν να περιηγηθούν στην ηλεκτρονική έκδοση της ιστοσελίδας τους.

«Η TSB εφαρμογή για το κινητό για συσκευές BlackBerry και Wind0ws δεν είναι πια διαθέσιμη για χρήση ή download. Ωστόσο είστε ακόμη σε θέση να επισκεφθείτε το  tsb.co.uk στο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet του κινητού σας.» αναρτήθηκε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα.

Επιπλέον αποκαλύφθηκε ότι και άλλες τράπεζες στην περιοχή μείωσαν παρά πολύ την υποστήριξη τους στα Wind0ws Phone, συμπεριλαμβανομένων των Halifax, Bank of Scotland και Lloyds. Μερικοί άλλοι έχουν αφαιρέσει τις εφαρμογές τους ήδη, ενώ άλλοι έχουν σταματήσει να τις ενημερώνουν, και οι NatWest and Barclays είναι τα μόνα μεγάλα ονόματα που εξακολουθούν να επενδύουν στα Wind0ws Phone.

Δυστυχώς αυτό έχει γίνει κάτι σαν μόδα στα Wind0ws Phone και σήμερα όλο και περισσότεροι προγραμματιστές φαίνεται να σκέφτονται τις επιλογές τους όσον αφορά τις εφαρμογές για τα κινητά, ειδικά επειδή η ίδια η Microsoft δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την αναμόρφωση των δραστηριοτήτων του κινητού.

Η Redmond επαναλαμβάνει τη δέσμευσή της για τα Wind0ws Phone σε κάθε ευκαιρία αλλά από την άλλη πλευρά η εταιρεία κρατά κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά το όραμα του κινητού, με τις φήμες να δείχνουν μια επικείμενη διάλυση της μάρκας Lumia.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS