ΑρχικήinetSamsung: Το Galaxy S8 διαθέτει εφαρμογή ψηφιακής βοήθειας

Samsung: Το Galaxy S8 διαθέτει εφαρμογή ψηφιακής βοήθειας

Έχουμε καλά νέα για τους λάτρεις της τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα για τους λάτρεις των Samsung συσκευών. Για όλους εσάς που μένετε πιστοί στα προϊόντα της Κορεάτικης εταιρείας έρχεται το νέο Galaxy S8 το οποίο τελικά θα περιέχει και ψηφιακή βοήθεια, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες.samsung-confirms-ai-digital-assistant-for-galaxy-s8-coming-soon-510010-2

Η είδηση προέρχεται από δημοσίευμα της  Reuters, το οποίο  κυκλοφόρησε λίγο μετά την ανακοίνωση της Samsung για το Bixby. Πρόκειται για μία εφαρμογή που μπορεί αν αποτελέσει λογισμικό υπολογιστών για προσωπική διαχείριση, λογισμικό εφαρμογών πληροφορικής των  smartphones, κινητών τηλεφώνων, φορητών υπολογιστών και tablets.Με άλλα λόγια είναι το λογισμικό που χρησιμοποιείται για να λειτουργήσει το σύστημα αναγνώρισης φωνής.

Ο κολοσσός κινητών συσκευών τον Οκτώβριο άρχισε να συνεργάζεται με την  Viv Labs εταιρεία με σκοπό την δημιουργία της ψηφιακής φωνητικής βοήθειας. Αξίζει να σημειώσουμε πως η  Viv Labs αποτελεί τον δημιουργό της γνωστής εφαρμογής φωνητικής βοήθειας Siri που χρησιμοποιεί η Apple, οπότε τα αποτελέσματα της αντίστοιχης Samsung εφαρμογής θα είναι εξίσου ικανοποιητικά.

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε μια τόσο μεγάλη κίνηση από την κορεάτικη εταιρεία. Απ’ ότι φαίνεται όμως το Bixby αποτελεί την αποζημίωση της  απέναντι στους καταναλωτές για το πρόσφατο σκάνδαλο του Galaxy Note 7. Ελπίζουμε μόνο η νέα εφαρμογή να διαψεύσει τις φήμες  περί πρόχειρης εγκατάστασης της  με σκοπό την προώθηση του νέου Galaxy S8.

Να σημειώσουμε ότι η επίσημη ονομασία της εφαρμογής ψηφιακής βοήθειας δεν έχει οριστεί ακόμα παρότι μέχρι τώρα έχει παρουσιαστεί με το όνομα Bixby. Σύμφωνα με φήμες πιθανή ονομασία αποτελεί το  Viv.

Ολοκληρώνοντάς, η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις δυνατότητες που θα προσφέρει η νέα εφαρμογή στο Galaxy S8. Αναμένουμε λοιπόν την κυκλοφορία της συσκευής για να τις ανακαλύψουμε.   

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS