ΑρχικήinetΟ έξυπνος φούρνος σχεδιάστηκε ειδικά για τα τέλεια μπισκότα!

Ο έξυπνος φούρνος σχεδιάστηκε ειδικά για τα τέλεια μπισκότα!

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-μπισκότα

Ο έξυπνος φούρνος CHiP για μπισκότα, μπορεί να είναι η δικαιολογία σας για να ξαναμπείτε στην κουζίνα. Αυτός ο φούρνος, ειδικά σχεδιασμένος για μπισκότα, ψήνει μέχρι και τέσσερα μπισκότα με τη μία, λειτουργεί με τη δική σας ζύμη μπισκότων, έχει Wi-Fi δυνατότητες και μπορεί να στείλει εξατομικευμένα “γραμμάρια”, καθώς εσείς τρώτε. Έχει ακόμη και μια λειτουργία καθυστέρησης έναρξης, ώστε να μπορείτε να μπείτε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, με το άρωμα φρεσκοψημένων μπισκότων να σας υποδέχεται.

Ο CEO Kevin Yu δήλωσε: «Συνειδητοποιήσαμε ότι θέλαμε μια συσκευή που έκανε αυτό που μας αρέσει εύκολα, βολικά και στην εντέλεια. Στη συνέχεια σχεδιάσαμε εκ νέου τον καλύτερο τύπο συσκευής που θα χρειαζόταν, για να επιτευχθεί αυτό το συγκεκριμένο έργο, διερευνήσαμε τι θα χρειαστούμε και συνειδητοποιήσαμε ότι όλα τα κομμάτια ήταν μπροστά μας.»

Το μηχάνημα λειτουργεί με την εφαρμογή SideChef, η οποία βοηθά τους ερασιτέχνες (ή επαγγελματίες) μάγειρες με συνταγές, σεμινάρια, χρονόμετρα και άλλες χρήσιμες συμβουλές κουζίνας. Προσαρμόστε τα μπισκότα στο γούστο σας με τις λαστιχωτές, κλασικές ή τραγανές επιλογές.

Το CHiP είναι σήμερα διαθέσιμο στο Kickstarter για το μήνα Νοέμβριο. Το μηχάνημα θα διατίθεται στην αγορά για $ 144. Η έτοιμη ζύμη (η εταιρεία αυτή τη στιγμή πειραματίζεται με βιοδιασπώμενες συσκευασίες) περιλαμβάνει γεύσεις όπως πρωινό με πρωτεΐνη, χωρίς γλουτένη, πλιγούρι, βρώμη, Σταφίδα, και φυστικοβούτυρο. Οι έτοιμες ζύμες θα πωλούνται τόσο σε συσκευασίες των τεσσάρων (που κυμαίνονται από $ 5 έως $ 9) όσο και από τη συνδρομητική υπηρεσία (συνδρομή τριών μηνών με 16 μπισκότα το μήνα από $ 16 έως $ 32).

Ο Yu λέει ότι αν και η εστίαση είναι προς το παρόν στα μπισκότα, βλέπει περιθώρια και για άλλα προϊόντα. Μπορεί αυτό να σημαίνει σπιτικά μπισκότα, κέικ και μάφιν στο μέλλον;

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS