ΑρχικήHow ToΜετατρέψτε τα ενσύρματα ακουστικά σε ασύρματα με το AirMode

Μετατρέψτε τα ενσύρματα ακουστικά σε ασύρματα με το AirMode

convert-wired-headphones-to-wireless-with-airmode-ακουστικά

Εάν διαθέτετε ένα αγαπημένο ζευγάρι ενσύρματων ακουστικών που θα θέλατε να μετατρέψετε ώστε να υποστηρίζει ασύρματη συνδεσιμότητα, μπορεί να σας ενδιαφέρει ένα νέο κομμάτι hardware που ονομάζεται AirMode, το οποίο μετατρέπει τα ενσύρματα ακουστικά σε ασύρματα.

Το Airmode διατίθεται στην αγορά ως ο πιο προηγμένος ασύρματος μετατροπέας που έχει δημιουργηθεί για ενσύρματα ακουστικά και headphones και είναι σε θέση να παρέχει πλήρη hi-fi ήχο και την τεχνολογία ακύρωσης εξωτερικού θορύβου σε μία συσκευή.

Παρακολουθήστε το διαφημιστικό βίντεο που δημιουργήθηκε από το Audio Nation για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Airmode και τη μοναδική τεχνολογία του στην ιστοσελίδα Kickstarter. Οι προγραμματιστές του εξηγούν περισσότερα σχετικά με την έμπνευση πίσω από το Airmode και τις δυνατότητές του.

Επιτέλους, υπάρχει ένας κομψός και προσιτός τρόπος για να αλλάξετε τα ενσύρματα ακουστικά σας σε ένα τέλειο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών. Το AirMode παρέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δίνουν και τα ασύρματα ακουστικά, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ακόμα τα ενσύρματα ακουστικά σας.

Ενσωματώνοντας AAC, aptX και Bluetooth 4.1 ασύρματη τεχνολογία, τα καλώδιά μας προσφέρουν το καλύτερο στο φορητό ήχο HiFi, καθώς και σας δίνει πλήρη έλεγχο πάνω από στη μουσική και τις κλήσεις σας από απόσταση έως 10 μέτρα μακριά.

Επιπλέον, το AirMode διαθέτει δύο μικρόφωνα υψηλής ευκρίνειας που μπλοκάρουν ενεργά τον άνεμο, την κυκλοφορία και άλλων εξωτερικούς θορύβους. Αυτό εξασφαλίζει πεντακάθαρες τηλεφωνικές κλήσεις και αναγνώριση φωνητικών εντολών ακόμη και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο AirMode μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα Kickstarter για να μάθετε όλες τις αναλυτικές λεπτομέρειες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS