ΑρχικήinetΟ κουμπαράς Time Key σας βοηθά στην οικονομία

Ο κουμπαράς Time Key σας βοηθά στην οικονομία

time-key-time-leased-locking-money-box-κουμπαράς

Αν θέλετε μερικές φορές να εξοικονομείτε για εκείνες τις μεγάλες απολαύσεις όπως οι διακοπές, τα εποχιακά γεγονότα ή ακόμα και μικρότερες αγορές, μπορεί να σας ενδιαφέρει ο νέος κουμπαράς με χρονοδιακόπτη που εύστοχα ονομάστηκε Time Key.

Ο κουμπαράς Time Key έρχεται πλήρης, με δική του εφαρμογή που σας επιτρέπει να θέσετε στόχους και να δείτε πόσο κοντά είστε στην επίτευξη τους, αλλά δεν θα ανοίξει μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος σας.

Ο Time Key – η προσωπική συσκευή εξοικονόμησης, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, αφαιρώντας την ανάγκη για τη δύναμη της θέλησης. Είναι ένα καινούργιο εργαλείο που θα αλλάξει τον τρόπο που μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Σας βοηθά στην επιτυχή επίτευξη των στόχων εξοικονόμησης σας, δεν σας επιτρέπει την πρόσβαση στις οικονομίες σας και με την προσθήκη του αντίστοιχου app, μπορείτε να διατηρήσετε τις αποταμιεύσεις σας μέχρι την ημερομηνία που θέλετε.

Υπάρχουν βέβαια ήδη πολλές υπάρχουσες συσκευές εξοικονόμησης που διατίθενται στην αγορά, αλλά καμία από αυτές δεν θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τους στόχους εξοικονόμησης σας με τον ίδιο τρόπο όπως ο κουμπαράς Time Key. Έχει τη δύναμη να σας βοηθήσει στην επίτευξη πολλών στόχων, με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης και εξαλείφοντας την ανάγκη να σπάσετε τον κουμπαρά για να αποκτήσετε ό, τι είναι μέσα. Επιπλέον, με τα υπάρχοντα προϊόντα, τα άτομα με λίγη έως καμία δύναμη θέλησης δεν είναι σε θέση να εξοικονομήσουν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί να είναι ένας από τους δυσκολότερους στόχους. Αφαιρώντας την ανάγκη για τη δύναμη της θέλησης, το Time Key θα σας δώσει μια πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να επιτύχετε το στόχο σας. Το να βάζετε χρήματα στην άκρη δεν απαιτεί δύναμη θέλησης, το να τα αφήνετε στην άκρη όμως το απαιτεί!

Οπότε, εισάγοντας ένα «Χ» ποσό την ημέρα, την εβδομάδα ή το μήνα στον κουμπαρά, οι αποταμιεύσεις σας θα κλειδωθούν, χωρίς μηχανισμό ασφαλείας, μέχρι την ημερομηνία που έχετε θέσει το πλαίσιο για την απελευθέρωση των οικονομιών σας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS