ΑρχικήinetΝέα συσκευή αυτόματης έγχυσης τσάι

Νέα συσκευή αυτόματης έγχυσης τσάι

maxresdefault-τσάι

Αν ψάχνετε για ένα αυτόματο σύστημα έγχυσης τσάι, μπορεί να σας ενδιαφέρει αυτός ο νέος εγχυτήρας, που έχει τη μορφή της κούπας Solo Tea, που εγγυάται τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Ο εγχυτήρας είναι μια έξυπνη συσκευή, που είναι ικανή να ελέγχει τον κύκλο έγχυσης του χύμα ή σε φακελάκια τσαγιού, για να δημιουργήσει το τέλειο ρόφημα, ανάλογα με το γούστο και το τσάι που χρησιμοποιείται.

Είναι η πρώτη κούπα στον κόσμο με αυτόματη έγχυση τσαγιού χύμα ή σε σακουλάκι. Ξεχάστε πλέον  την υπερβολική ποσότητα τσάι, ξεχάστε πλέον την πίκρα! Με 3 κύκλους έγχυσης: 3, 4 ή 5 λεπτών, συνολικής χωρητικότητας: 450 ml

Το Solo Tea είναι μία έξυπνη κούπα, που ελέγχει για εσάς τον κύκλο έγχυσης του τσαγιού. Το πατενταρισμένο σύστημα έγχυσής του, εκφράζει πλήρως το ποιοτικό δυναμικό των αγαπημένων σας τσάι, χάρη στην καλύτερη οξυγόνωση της ροής του νερού, ενώ τα φύλλα τσαγιού μπορούν να επιπλεύσουν ελεύθερα στο θάλαμο έγχυσης. Μόλις το σύστημα έχει διακόψει την έγχυση, το σήμα LED σβήνει και το τσάι σας είναι έτοιμο! Μπορείτε τώρα να προσθέσετε ζάχαρη, γάλα, μέλι ή ότι άλλο σας αρέσει!

Οι προδιαγραφές της κούπας Solo Tea περιλαμβάνουν:

– Συνολική χωρητικότητα: 450 ml

–  3 κύκλοι έγχυσης (3, 4 και 5 λεπτά). Ο κύκλος έγχυσης μπορεί επίσης να σταματήσει ανά πάσα στιγμή!

– 100% αυτόματη λειτουργία από την ενεργό κυκλοφορία του ζεστού νερού μέσα στον θάλαμο έγχυσης. – Αποκλειστικό πατενταρισμένο σύστημα “μηδενικής υπερ-έγχυσης” για ένα ρόφημα με τέλεια γεύση

– Αυτόματη παύση με σήμα LED  “έτοιμο”

– Καπάκι με δυνατότητα κλεισίματος με εύκαμπτο στόμιο – εγκεκριμένο από τον FDA

– Ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά

– Εύκολο και γρήγορο στον καθαρισμό

– Τροφοδοσία: 3 μπαταρίες ΑΑΑ που περιλαμβάνονται. 200-250 “Κύκλοι τσαγιού”

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS