ΑρχικήinetΤο Surface Phone μάλλον θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2017

Το Surface Phone μάλλον θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2017

Το Surface Phone αναμένεται να είναι το επόμενο “big thing” που θα παρουσιάσει η Microsoft, αν και η εταιρεία δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη. Η Microsoft μας δίνει την ελπίδα ότι η αποκάλυψη μπορεί να γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο.

surface-phone-could-launch-in-autumn-2017-with-redstone-3-report-509823-2

Και χάρη σε μια νέα έκθεση έχουμε πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και αξίζει να σημειωθεί από την αρχή ότι αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακριβώς οπότε θα πρέπει να ήμαστε αρκετά επιφυλακτικοί.

Το Πολωνικό website MSMobile.pl γράφει ότι το Surface Phone πιθανόν να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2017 με Windows 10 Mobile Redstone 3. Επικαλούμαστε φήμες οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην κινέζικη Weibo, η οποία αναφέρει ότι η επιφάνεια του θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις hardware, δηλαδή 3 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθήκευσης, 6 GB RAM και 128 GB αποθήκευσης και τέλος 8 GB RAM και 500 GB αποθήκευσης.

Με το Surface Phone , η Microsoft λέγεται ότι έχει ως στόχο να φέρει τις κύριες πλατφόρμες της ( Android, IOS, Windows) πιο κοντά την μια με την άλλη, έτσι ώστε αυτή η συσκευή να μπορεί να δανειστεί λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά συστήματα από τα PC,  laptops και tablets, καθώς θα προσφέρει και τα πλεονεκτήματα ενός τυπικού smartphone.

Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω η Microsoft μάλλον θα φτιάξει και ένα αξεσουάρ laptop το οποίο θα μπορεί να μετατρέψει το τηλέφωνο σε ένα μικρό κινητό laptop, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολο το να εργαστείς στον δρόμο, ενώ επίσης κρατάς και την φορητότητα ενός τηλεφώνου.

Αυτό είναι απλά μια φήμη για την ώρα και κανείς δεν γνωρίζει εάν όντως αυτό είναι το πλάνο της εταιρείας. Εμείς ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα γιατί μας αρέσαν αυτές οι φήμες!!

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS