ΑρχικήinetΗ Line μπαίνει στο Snapchat με post που διαρκούν μόνο 24 ώρες

Η Line μπαίνει στο Snapchat με post που διαρκούν μόνο 24 ώρες

451e5387184bc5cc6a9196a116e4a2bf-post

Φαίνεται ότι ο καθένας θέλει να είναι μέρος του Snapchat αυτές τις μέρες.

Το Γιαπωνέζικο messenger app, Line, το οποίο είναι πάρα πολύ δημοφιλές στη Νοτιοανατολική Ασία, μόλις ανακοίνωσε ότι η επόμενη ενημέρωσή του θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να κάνετε μία δημοσίευση που θα εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες.

Η ενημέρωση, η οποία θα έρθει πρώτα στα Android πριν από τα iOS, μέσα στις επόμενες μέρες, θα σας επιτρέπει να ανεβάζετε ένα post στο Timeline σας, το οποίο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα αυτοκαταστρέφεται.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε για ένα post είτε να παραμείνει, είτε να εξαφανιστεί μετά από 24 ώρες από τη δημοσίευσή του, πατώντας στο εικονίδιο με το ρολόι που βρίσκεται δίπλα στη “δημοσίευση”.

Το timeline της Line είναι παρόμοιο με αυτό του Facebook και του Instagram. Ο συνεργάτης του Ασιατικού Messenger WeChat έχει επίσης τα ίδια χαρακτηριστικά στο timeline του, επιτρέποντας στα messenger app να κάνουν διπλό καθήκον ως ένα κοινωνικό δίκτυο, καθώς και ως μία εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η έννοια της καταστροφής του post μετά από 24 ώρες, συνήθως συνδέεται με το Snapchat, αφού έκανε το ντεμπούτο του χαρακτηριστικού αυτού, που ονομάζεται Stories πίσω στο 2013.

Εκείνη την εποχή, ήταν ένας τρόπος για να προσθέσει μακροζωία στις άμεσες αυτο-καταστρεφόμενες δημοσιεύσεις που οι χρήστες έστελναν ο ένας στον άλλο, σε αντίθεση με τον τρόπο που το Facebook, το Instagram – και τώρα το Line – το χρησιμοποιούν για να προσθέσουν ένα τόνο εφήμερου στα τακτικά posts.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS