ΑρχικήinetKakao Map έρχονται Κορεάτικοι 3D χάρτες

Kakao Map έρχονται Κορεάτικοι 3D χάρτες

H εταιρεία Kakao διαχειρίζεται την εφαρμογή συνομιλιών KakaoTalk της Νότιας Κορέας, και όπως φαίνεται ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία χαρτών που υποστηρίζει 3D, χρησιμοποιώντας ένα ‘vector system’ για πιο ακριβή χαρτογράφηση.

Η εφαρμογή για τους χάρτες είναι ένας ανασχεδιασμός της εφαρμογής Daum Map που κυκλοφόρησε το 2009. Η εταιρεία Kakao πρόσθεσε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας χαρτογράφησης στην εφαρμογή μετά από την συγχώνευση των δύο εταιρειών και συλλέγει τα δεδομένα στους servers της.kakao

Η Kakao δήλωσε ότι η υπηρεσία χαρτών της Νότιας Κορέας είναι πρώτη που χρησιμοποιεί ένα σύστημα vector, όπου τα δεδομένα χάρτη φορτώνονται σε πραγματικό χρόνο από τους διακομιστές της, και επιτρέπουν στους χρήστες περιστροφές 3D, αντί του συμβατικού επίπεδου zoom μέσα και έξω.

Έτσι σύροντας τα δύο δάχτυλα σας πάνω και κάτω στην οθόνη, ο χάρτης θα γείρει και θα δείξει τα κτίρια ανάλογα με το πραγματικό τους ύψος. Κάνοντας κύκλους με τα δύο σας δάχτυλα στην οθόνη μπορείτε να περιστρέψετε το χάρτη όπου τον θέλετε.

Το 3D sky view, είναι ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής Kakao Map, με δεδομένα από το υπουργείο μεταφορών της χώρας μέσω ενός Μνημονίου που υπογράφηκε τον Ιούλιο. Ο χάρτης εμφανίζει ομοιώματα χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, αντί τα δεδομένα λήψεων από διάφορους δορυφόρους.

Προς το παρόν η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στις Κορεάτικες πόλεις Seoul και Seongnam, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία θα επεκταθεί πολύ σύντομα.

Ο χάρτης προβλέπει επίσης χρόνους μεταφοράς για διάφορους προορισμούς, δίνει πληροφορίες για τον καιρό, προτάσεις για εστιατόρια και θέατρα που υπάρχουν γύρω από τα ξενοδοχεία της πόλης.

Μια έκδοση για συσκευές iOS θα κυκλοφορήσει εντός του έτους σύμφωνα με το ZDNet.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS