ΑρχικήinetOri Systems έρχονται τα ρομποτικά έπιπλα

Ori Systems έρχονται τα ρομποτικά έπιπλα

Τα έπιπλα είχαν αποφύγει σε μεγάλο βαθμό την επανάσταση της έξυπνης τεχνολογίας στο σπίτι, αλλά όπως φαίνεται ήρθε η ώρα τους. Ή για να ακριβολογούμε ήρθε η Ori τους. Τα ρομποτικά έπιπλα της Ori Systems έρχονται, και φαίνεται να είναι μια καλή ιδέα ειδικά για εκείνους που θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο σε ένα διαμέρισμα ή ένα μικρό σπίτι.Ori Systems

Ο σχεδιαστής Yves Behar συνεργάστηκε με την Ori Systems, για να δημιουργήσει μια σειρά από αρχιτεκτονικές ρομποτικές μονάδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν έπιπλα στο σπίτι σας.

Η Ori χρησιμοποιεί μια σπονδυλωτή μηχανοτρονική για να προσφέρει σε πλήρη κλίμακα υπνοδωμάτια, σαλόνια, και γραφεία σε μία μονάδα. Από αναδιπλούμενο κρεβάτι σε γραφείο με ρυθμιζόμενα ράφια και τα ντουλάπια, το σύστημα Ori (προέρχεται από το origami) σας επιτρέπει να έχετε πρόσθετο χώρο στο σαλόνι σας με το πάτημα ενός κουμπιού (ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή).

Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει τις τιμές των Ori Systems, αλλά γνωρίζουμε ότι οι πρώτες μονάδες θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2017, με ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS