ΑρχικήinetFacebook: Εγκαταστήστε το Moments ή σας διαγράφουμε τις φωτογραφίες...

Facebook: Εγκαταστήστε το Moments ή σας διαγράφουμε τις φωτογραφίες…

Tο Facebook φέρνει συνεχώς νέες υπηρεσίες και προσπαθεί να κάνει το κοινό του να τις χρησιμοποιήσει (ναι κάτι σαν το Windows 10 και την Microsoft). Mπορεί όμως το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο να αφήσει το κοινό του να αποφασίσει ποιες φωτογραφίες θέλει να χρησιμοποιήσει στην εφαρμογή Moments;moments facebook

Το TechCrunch αναφέρει ότι το κοινωνικό δίκτυο απέστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες τους για να τους παροτρύνει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Moments, η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο και επιτρέπει να μοιράζεστε ιδιωτικά φωτογραφίες με τους φίλους σας.

Το μήνυμα του Facebook αναφέρει ότι κάποιες φωτογραφίες από τις κινητές συσκευές που έχουν συγχρονιστεί με το Cloud θα πρέπει να διαγραφούν, εκτός αν εγκαταστήσετε το Moments πριν από τις 7 Ιουλίου. Οι εν λόγω φωτογραφίες είναι αποθηκευμένες σε ένα άλμπουμ που ονομάζεται Synced..

Όπως αναφέρει το TechCrunch, η στρατηγική της εταιρείας να αναγκάσει το κοινό του να εγκαταστήσει το Moments, θυμίζει την περίπτωση του Messenger όταν αφαίρεσε τη δυνατότητα ιδιωτικών συνομιλιών με την κύρια εφαρμογή του για κινητές συσκευές.

Έτσι για να το θέσουμε διαφορετικά η εταιρεία φαίνεται να απειλεί ουσιαστικά τους χρήστες της με απώλεια δεδομένων εκτός εάν συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις της.

Αν στιγμές είναι τόσο θαυμάσια μια εφαρμογή όπως το Facebook πιστεύει ότι είναι, σίγουρα οι άνθρωποι θα το εγκαταστήσετε. Απλά αφήστε μας να κάνουμε αυτή την απόφαση για τους εαυτούς μας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS