ΑρχικήinetNever10 αξιόπιστη εφαρμογή αποκλεισμού αναβάθμισης σε Windows 10

Never10 αξιόπιστη εφαρμογή αποκλεισμού αναβάθμισης σε Windows 10

Never10: Ενώ η Microsoft προσπαθεί να εγκαταστήσει το νέο της λειτουργικό σε όσα περισσότερα συστήματα μπορεί, υπάρχουν και άλλοι που προσπαθούν να την σταματήσουν. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια τέτοια νέα προσπάθεια, που θεωρούμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την εγκατάσταση του Windows 10 στο σύστημά σας. Η μικρή δωρεάν εφαρμογή (81KB) που θα σας βοηθήσει ονομάζεται Never10.Never10

Το δωρεάν εργαλείο Never10 αναπτύχθηκε από τον ερευνητή ασφαλείας Steve Gibson, είναι αξιόπιστη, δεν περιέχει adware, ιούς ή άλλα διάφορα malware. Ουσιαστικά, λειτουργεί σαν ένα frontend για τις κρυφές ρυθμίσεις της Microsoft που αποτρέπουν την αναβάθμιση σε Windows 10.

Ας δούμε πώς λειτουργεί το Never 10. Η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση και λειτουργεί σαν ένα αυτόνομο εκτελέσιμο. Έτσι απλά κάντε διπλό κλικ για να ξεκινήσει.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με την συγκεκριμένη εφαρμογή, ακόμα και το περίφημο εικονίδιο του “Get Windows 10” (GWX) στο σύστημά σας θα εξαφανιστεί.

Αφού ανοίξετε την εφαρμογή με διπλό κλικ το Never 10 θα σας πει αν η αναβάθμιση σε Windows 10 είναι ενεργοποιημένη στο σύστημά σας. Αν είναι, κάντε κλικ στο κουμπί “Απενεργοποίηση Αναβάθμισης Win10”.

Λάβετε υπόψη ότι το εικονίδιο του GWX δεν θα εξαφανιστεί αμέσως από το σύστημά σας, όμως θα φύγει μετά από μια απλή επανεκκίνηση.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί “Κατάργηση των Win10 Files” για να καταργήσετε τα αρχεία αναβάθμισης από το σύστημά σας, και να ελευθερώσετε χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Gibson, τα Windows καταργούν αυτά τα αρχεία αυτόματα τελικά ούτως ή άλλως, οπότε δεν έχει και τόσο νόημα σημασία αν τα αφαιρέσετε τώρα ή αφήστε τα Windows να το κάνουν αργότερα.

Δοκιμάστε την εφαρμογή

Never10

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS